To je to što me zanima!

'United već sada ima pravog trenera kojeg mora zadržati'

Klub prolazi kroz teško razdoblje, ali morate takve situacije nadići. Ne vidim gdje bi Manchester mogao otići nakon Mourinha. Mislim kako imaju pravog čovjeka kojeg trebaju zadržati, rekao je legendarni Giggs
Vidi originalni članak

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho već dulje vremena se nalazi na udaru kritika zbog izrazito loših igara kluba iz Manchestera.

Tijekom prošle sezone 'crveni vragovi' u određenim su utakmicama izgledali poput amatera, a niti ove sezone nije ništa drugačije. Vezali su oni dva poraza, prvo od Brightona (3-2), a onda i od Tottenhama (3-0) te se već nalaze šest bodova iza vodećih momčadi. 

I dok mnogi vjeruju kako je Mourinhovo vrijeme prošlo te da je za United najpametnije da već sada angažiraju novog trenera, legenda 'crvenih vragova' Ryan Giggs se ne slaže s time. 

- Manchester United već sada ima odličnog trenera. Klub prolazi kroz teško razdoblje, ali morate takve situacije nadići. Ne vidim gdje bi Manchester mogao otići nakon Mourinha. Mislim kako imaju pravog čovjeka kojeg trebaju zadržati. Svi trebaju stati zajedno - rekao je Velšanin pa se onda osvrnuo i na utakmicu protiv 'spursa':

- Treneru je uvijek teško nakon takvog rezultata. Razumijem njegovu frustraciju jer na neki drugi dan United bi pobijedio. Način na koji je utakmica završila, trećim pogotkom, izgledalo je puno gore nego što uistinu jest. Dobra stvar kod nogometa jest da uvijek imate sljedeću utakmicu za popravak. Izvući će se iz ovoga, nadamo se, što prije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • It's kišing 30.08.2018.

    Jedan je Sir Alex... Pele među trenerima... Trener stoljeća

  • iphonee1911 30.08.2018.

    Giggs je mozda i u pravu United je stvarno odigrao napadacki protiv Tottenhama jednostavno ima losu obranu i htio je pojacanja na tim pozicijima i nije dobio nije on tolko kriv kolko svi misle ima United para al jednostavno imaju dosta skarta u momcadi koje nije lako prodat..

  • MAMUNAMEGALO 30.08.2018.

    Ako je faca neka potpiše ugovor o djelu a ne nedjelu i masno naplati..fakat budale daju novce za takve trenere i to milione..budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare