To je to što me zanima!

United želi Jamesa i Varanea; Arsenal ide po Granita Xhaku

Iza Manchester Uniteda je još jedna neuspješna sezona. Igrat će finale FA kupa, ali nakon odlaska Sir Alexa Fergusona nikako da se poslože. Ovo ljeto pokušat će dovesti Jamesa i Varanea iz Reala...
Vidi originalni članak

Manchester United jučerašnjim porazom kod West Hama ugrozio je svoje šanse za plasman u Ligu prvaka dogodine. Još nije poznato tko će voditi klub dogodine, Bayern im je ispred nosa oteo Renata Sanchesa, a sad u zadnjem kolu moraju čekati eventualni kiks Cityja kako bi osigurali Ligu prvaka. Unatoč svemu tome, u klubu su počeli riješavati roster pred iduću sezonu. Visoko na želji Uniteda nalaze se 2 igrača Real Madrida - James Rodriguez i Raphael Varane.

Kada je prije dvije godine prešao u Real s titulom najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva, James sigurno nije očekivao da će tako brzo napustiti "galacticose". Dolaskom Zidanea na klupu Reala Rodriguez je počeo igrati sve manje i nezadovoljan je statusom u momčadi. Španjolski El Confidencial javlja kako su Madriđani spremni prodati bivšeg igrača Monaca ako za njega dođe prava ponuda. Real ga je doveo za 71 milijun eura, a nagađa se da bi United morao iskeširati barem taj iznos kako bi privolio Kolumbijca da dođe u Manchester.

Osim pojačanja u napadu, "crveni vragovi" žele Realu oteti i defanzivca Raphaela Varanea. Francuski obrambeni igrač nije bio prva meta Uniteda, ali i tu je bavarski div preduhitrio Manchester i uzeo im Hummelsa kojeg su u Unitedu jako željeli. Transfer Varanea u United daleko je od sigurne stvari, ali dolazak Mourinha mogao bi biti ključni faktor. The Special One Varanea je doveo u Real 2011. godine i u slučaju da preuzme klub sigurno bi pokušao dovesti Francuza. United se ove sezone u obrani krpao s Blindom koji je veznjak, a Phil Jones propustio je velik dio sezone zbog ozljede pa će United u ljetnoj kupovini morati dovesti bar jednog braniča. Iz Madrida nisu komentirali ove navode, ali nije nemoguće da ovaj dvojac "galacticosa" dogodine gledamo na Kazalištu snova.

Arsenal također kreće u jačanje momčadi za iduću sezonu. Prva meta je veznjak Borussije iz Mönchengladbacha Granit Xhaka (23). Švicarac albanskih korijena procijenjen je na 40 milijuna eura, a Wenger pod hitno mora kupiti navijače s pravim pojačanjima. U zadnje vrijeme spominje se nezadovoljstvo Alexisa Sancheza čija je budućnost u 'topnicima' upitna.

Chelsea je, pak, bacio oko na Henrikha Mkhitaryana (27) iz druge Borussije, one dortmundske. Armenac je ove sezone zabio 11 golova i 15 puta asistirao suigračima u 29 bundesligaških nastupa. Spominje se cifra od čak 60 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ANTIKRIST666 12.05.2016.

    Vjerujem da ce za 10-15 god normalni transferi iznosit 150-200 milijuna eura.

  • Čobo 12.05.2016.

    nije mourinho doveo varanea nego zidane.

  • 11.05.2016.

    Jamesa si uzmite i badava, ali Varane nejde nikud iz Reala

Komentiraj...
Vidi sve komentare