To je to što me zanima!

Raskol u Njemačkoj uoči Eura: Bayernovi igrači se pobunili protiv izbornika zbog postave

Izbornik Löw želi svoju momčad složiti u formaciju 3-5-2, a većina igrača se ne slaže s tim. Među nezadovoljnima su vođe igrači Bayerna koji su prvi izrazili nezadovoljstvo
Vidi originalni članak

Njemački reprezentativci suprotstavili su se izborniku Joachimu Löwu samo šest dana uoči početka Europskog prvenstva, javlja Bild!

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska trenira uoči Belgije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Löw želi svoju momčad složiti u formaciju 3-5-2, a većina igrača se ne slaže s tim. Među nezadovoljnima su vođe igrači Bayerna koji su prvi izrazili nezadovoljstvo.

Bayern u reprezentaciji Njemačke ima nekoliko igrača, a to su Manuel Neuer, Niklas Süle, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Leroy Sane, Thomas Müller i Joshua Kimmich.

Većina reprezentativaca smatra kako bi Nijemci trebali igrati s četvoricom u zadnjoj liniji, a ovaj raskol svakako je užasna stvar za 'elf' pošto već u skupini imaju jako zahtjevne protivnike. Nijemci su u skupini s Francuzima, Portugalcima i Mađarima. 

Löwu je ovo zadnje veliko natjecanja na klupi Njemačke. Nakon čak 14 godina na mjestu izbornika naslijedit će ga bivši trener Bayerna Hansi Flick.

 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pra&vica 05.06.2021.

    Nazalost i kod nas je slicno...samo sto ne izlazi tako javno van...kad strucnost utihne tad svaka sitnica moze poremetiti i najbolje.

  • plavi kon 05.06.2021.

    Francuska,Italija,Njemacka ,Portugal,Spanija,Belgija,Engleska

  • NIKE 05.06.2021.

    Meni samo nije jasno, molim, ako netko ozbiljno prati Njemačku i Bundesligu da mi objasni tko drži ovu b* na klupi. Nakon Ruskog fijaska on je i dalje izbornik. Kakva ludnica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare