To je to što me zanima!

Uoči Old Trafforda Roma želi samo izbjeći 'sedmicu'

Sve je spremno za veliki okršaj u polufinalu Lige prvaka - sve upućuje da će se za finale boriti Barcelona protiv Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Rio Ferdinand ipak nije slomio metatarzalnu kost i to je najvažnija vijest za Sir Alexa Fergusona. Jedan od najboljih stopera svijeta neće igrati protiv Rome, no uzvratna utakmica četvrtfinala ionako bi trebala biti samo formalnost. United je donio 2-0 s Olimpica pa će “vragovi” lakše podnijeti izostanak Ferdinanda i Vidića.
Uz Browna, u srcu obrane vjerojatno će igrati 21-godišnji Pique.
- Taj dečko je fantastičan igrač! - tvrdi Sir Alex Ferguson.
Francesco Totti nije doputovao, možda neće igrati ni Aquilani i čini se da Rimljani dolaze na uzvrat samo s jednim ciljem - ni slučajno pretrpjeti onakvu katastrofu kao lani, kad su na Old Traffordu dobili čak sedam komada.
Nakon tri stative i 0-0 protiv Getafea moćna Barcelona vjerojatno je upropastila sve šanse u prvenstvu i samo im Liga prvaka da spašava sezonu. Utakmica protiv Schalkea trebala bi biti samo “predigra” velikom okršaju s Manchesterom u polufinalu.

"UKLETI" RIO I VIDIĆ
Na zadnje dvije utakmice Manchester Unitedu ozlijedili su se Vidić i Ferdinand. Oba stopera stradala su u isto doba i lani.

MESSI ZA POLUFINALE

Ronaldinho je zbog ozljede izgubljen do kraja sezone, ali Lionel Messi trebao bi biti spreman ako Barca prođe u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gunnerica_4 09.04.2008.

    ma sta ce manchester na celu s pederon ronaldon kratak je ko spigeta,dabogda im roma zaprdi 3 postena komada,GAY PARADA PONOS MANCHESTERA GRADA!!!!!!!!!!!!

  • servar_1 09.04.2008.

    roma ce ispast...ali sigurno igraju najljepsi nogomet...

  • user_20742 09.04.2008.

    kako olako otpisujete romu....bit ce 0-6

Komentiraj...
Vidi sve komentare