To je to što me zanima!

Upitan je nastavak prvenstva? HNL protiv snijega i mećave...

U petak Split i Istra otvaraju nastavak prvenstva. U subotu Lokomotiva dočekuje Dinamo, a Rijeka Hajduk. No za Zagreb i Rijeku najavljuju velike količine padalina
Vidi originalni članak

Split i Istra u petak u 18 sati otvaraju drugi dio Prve HNL. Barem je tako predviđeno. No prvo kolo proljetnog dijela hrvatske lige moglo bi biti pod znakom pitanja. Za Hrvatsku su od četvrtka najavili snijeg. U velikim količinama. 

Dalmacija je već u bijelom i to ne samo zbog ljubavi prema Hajduku, a problema bi, ako se pogledaju najave meteorologa, moglo biti i u kontinentalnom dijelu.

Marko Lukunić/PIXSELL

Do petka navečer Zagreb bi, prema prognozama Accuweathera, moglo zatrpati 30 do 45 centimetara snijega. Lokomotiva dočekuje Dinamo u Kranjčevićevoj u subotu u 15 sati. Nije nemoguće da se utakmica preseli na Maksimir koji ima grijanu podlogu.

Isti dan Rijeka igra derbi protiv Hajduka na Kantridi u 17 sati. No travnjak Kantride poznat je po velikim problemima u slučajevima padalina. U nedjelju igraju Zadar i Osijek (15 sati) te Slaven Belupo i Zagreb (17 sati). 

HNL, 20. kolo:

  • petak: Split - Istra (18 sati)
  • subota: Lokomotiva - Dinamo (15 sati), Rijeka - Hajduk (17 sati)
  • nedjelja: Zadar - Osijek (15 sati), Slaven - Zagreb (17 sati)
Idi na 24sata

Komentari 59

  • hrvatska u srcu 04.02.2015.

    pa njima je svejedno svejedno ih nitko neće doći gledati mogu reći da su" igrali " rezultat je unapred poznat dinamo dobija 2-1

  • Mozak 03.02.2015.

    Ne znam zašto igrače izvrgavat hladnoći u ZG....i tako se zna izhod...!

  • sasa_23 03.02.2015.

    Igrati će se,bez brige, prognoziraju tjedan dana unaprijed,a onda kako se bliži, mijenja se na bolje svaki dan.U ponedljeljak:snijeg u srijedu,utorak:snijeg s srijede na četvrtak,srijeda:za vikend 30 cm snijega,subota:u ponedjeljak većinom oblačno s malo oborina,na grani ci sa snijegom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare