To je to što me zanima!

'Upitna je regularnost hrvatske lige, HNS je morao reagirati...'

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš komentirao je izbacivanje Varaždina u 6. ligu za Media servis. Okrivio je vodeće ljude HNS-a rekavši da su trebali pomoći Varaždinu
Vidi originalni članak

Tužno je da jedan veliki klub, rasadnik takvih talenata, mora u najniži rang natjecanja, komentirao je izbacivanje Varaždina u 6. ligu predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš za Media servis.

- Sustav ne funkcionira. Konsternirani smo što je Varaždin tako drakonski kažnjen. Još smo više šokirani činjenicom da oni koji su nas doveli u ovu situaciju, a to su ljudi koji vode Hrvatski nogometni savez, uopće nisu reagirali - komentirao je Maleš Ligu 16.

Inače, Liga 16 je projekt koji je započeo Igor Štimac kad je bio predsjednik Udruge prvoligaša. 

- U HNS-u se stalno hvale svojim financijama, rezultatima, reprezentacijom. Trebali su financijski pomoći klubu kao što je Varteks da se izbjegne ovakva tragedija.Mislimo da je već duže vrijeme prvenstvo upitno što se tiče regularnosti - rekao je Maleš.

Komentirao je predsjednik Hajduka i stanje u klubu.

- Stabilni smo i već smo složili budžet za 2013. godinu. Rezultat će sigurno doći i na terenu - rekao je Maleš koji je u subotu sudjelovao u "Biloj noći" u Zagrebu.

- Bilo je veličanstveno. Čestitam organizatorima. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • pudin od čokolade 01.04.2012.

    pa nije maleš mamić! sva sreća da je progovorio za javnost! mamić muči ka riba! zašto? jer je potopio on i hns jadan varteks!!

  • andi_1 01.04.2012.

    Ako ništa drugo, bar je jedini javni koji je iznio svoj stav o NK Varaždinu, jer činom izbacivanja u zadnji rang natjecanja gurnuti su još dublje u ponor ! Varaždincima je Varteks bio ponos a taj ponos je dobrano narušen al ne samo na štetu Varteksa već i za cijeli HNL ! Neznam baš koliko če njih iz ovih krajeva više pratiti sa zanimanjem našu ligu ?

  • Murga 01.04.2012.

    A Maleš kao Maleš. On je tražio da se sve radi po pravilima, nema izuzetaka, čak se pretvorio u špijuna ili tzv. agenta provokatora i sada kad se provode pravila sada opet ne valja i sada bi trebalo raditi izuzetke. Žao mi je Varaždina i mladih koji igraju tamo ali uprave su te koje su dovele klubove do propasti, nije to niti HNS niti Dinamo niti Mamić, jer ako zarađuješ npr. 100000 kn godišnje od sponzora, ulaznica itd, a trošiš nekoliko milijuna onda je jasno šta će se dogoditi. Kada propadne neka tvornica nisam vidio da netko optužuje Ministarstvo rada zato što je gazda privatnik prokockao novce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare