To je to što me zanima!

Upoznao igrače i umro u dresu Uniteda nedugo nakon toga...

Unitedovi igrači ispunili su posljednju želju Paddyju Lawleru (73). Došli su u bolnicu i donijeli mu dres kluba za koji navija više od 50 godina. Umro je nedugo nakon njihova posjeta...
Vidi originalni članak

Pitali smo djeda što bi želio prije nego ode na onaj svijet. Rekao nam je da bi htio upoznati igrače Manchester Uniteda. Zadnju utakmicu nije mogao ni gledati, bio je preslab, napisala je njegova unuka Kayleigh Lawler Carson na Facebooku.

Njezinu poruku slučajno je vidio rođak mladog igrača Uniteda Jeseea Lingaarda i dva dana kasnije Marcus Rashford, Jesse Lingard, Ashley Young i Timothy Fosu-Mensah posjetili su Paddyja Lawlera u bolnici i donijeli su mu dres Uniteda.

Paddy Lawler (73) bolovao je od raka, a bolest je posljednjih dana uznapredovala, Paddy se više nije imao snage boriti i njegovi bližnji znali su da mu se bliži kraj. No nisu ni sanjali da će prije smrti upoznati igrače kluba za koji navija preko 50 godina.

- Nisam mogla ni zamisliti da će doći i ispuniti mu želju. Svaka im čast, dečki su pravi. Proveli su s njim pola sata, donijeli su mu potpisani dres Manchester Uniteda , a on je umro 45 minuta kasnije u tom dresu - otkrila je 27-godišnja Kayleigh.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gladijator 15.09.2016.

    Jel bio Zlatan Ibrahimović, ah da on je zauzet.........

  • ssandra11 15.09.2016.

    Boze gnjusnih komentara uzas

  • Mthesecond 15.09.2016.

    Umro 45 minuta kasnije...Nije ih baš za pohvaliti :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare