To je to što me zanima!

Upozorenje za Modrića? Vidal pregovara s Real Madridom

Čileanac je na izlaznim vratima Juventusa bio već i ovoga ljeta, no Manchester United ipak ga nije uspio dovesti. Sada se navodno pojavio i interes Madriđana
Vidi originalni članak

Arturo Vidal (27) u siječnju bi mogao pojačati Real Madrid. Javlja to talijanski Corriere dello Sport te spominje kako su pregovori čileanskog nogometaša i madridskog kluba već počeli.

Vidal je i na ljeto bio na izlaznim vratima Juventusa, no Manchester United ipak nije uspio slomiti 'staru damu' i Čileanac je ostao u Italiji. No sada se javio Real, a kada 'kraljevi' plaćaju, onda je teško odoliti. Uz to Vidal se našao u nemilosti čelnika Juventusa nakon što se potukao u noćnom klubu prije utakmice s Romom.

Bio bi to samo još jedan veznjak u ionako pretrpanom veznom redu Carla Ancelottija. No ako se zna da je Khedira vrlo vjerojatno već bivši 'kralj', onda je dolazak Vidala vrlo dobra investicija. No moglo bi to utjecati i na status Luke Modrića u madridskoj momčadi. Sada su tamo Kroos, James, Isco, Illarramendi, Modrić... Gužva je, no to je Real, igrači se kupuju čak i kada to nije nužno.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tomoo23 13.10.2014.

    veliki sam navijac rala od malih nogu al definitivno nemoggu svatit to hvaljenje modrica pa covik veze nema..pa u cemu je on to najbolji?nema golove nema asistencije al ima dodavanja prvom do sebe i zato je on najbolji..daj novinari tako ste i od beckhama igraca radili a u zivotu prosa nekoga nije..i onda kad real razguzi nekoga modric je bia glavni iako nije sudjelova u nijednom golu al on je ordinira veznin redon a kad real gubi onda toga velikog igraca ne hvalite kako je bia glavni ..daj prestanite vise s preseravanjem jer mi se gadi..on nije ni medu tisucu najboljih a kamoli najbolji..

  • jigsaw98 13.10.2014.

    Bolje rec za Kroosa.

  • 4force 13.10.2014.

    Napadaca trazite!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare