To je to što me zanima!

Uprava Dinama odbila doći na tribinu koju organizira DTSM...

Udruga 'Dinamo - to smo mi' organizirala je javnu tribinu na temu "Dinamo - jučer, danas, sutra", a iz GNK-a Dinamo odbili su sudjelovati u raspravi koja će se održati u kazalištu Vidra
Vidi originalni članak

Tribina o Dinamu bez glavnih aktera - uprava Modrih odbila sudjelovati na tribini "Dinamo - jučer, danas, sutra". 

Tjedan još nije ni na polovici, a u Dinamu je već jedan od najturbulentnijih u bližem razdoblju. Mamić, Svetina, Spartak, Dinamo - to smo mi, događaja na sve strane. Iz uprave su se očitovali i o potonjem - iznijeli su svoj stav kako ne namjeravaju sudjelovati na raspravi o budućnosti aktualnog hrvatskog prvaka.

- Ne vidimo razuman razlog da 48 sati prije najvažnije utakmice u sezoni raspravljamo o Dinamovoj budućnosti. Svi ljudi koji bi mogli predstavljati klub duboko su u utakmici. Drugo, teško je razgovarati s nekim tko svaki put u medijima govori da smo nelegalni i da moramo otići na tu tribinu jer se netko sjetio. Uvjerljivo vodimo u HNL-u, igramo za povijest, u plusu smo desetine milijuna kuna - zašto bi stavljali budućnost u pitanje? Otvoreni smo za razgovore, ali kad nas prihvate kao legitimnu upravu kluba - rekao je Krešimir Antolić iz uprave Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • perobao 06.11.2018.

    LTSM, mislim da bi bio prakticniji naziv ove skupine bitangi, "lesinari to smi mi"?

  • Marko65478 06.11.2018.

    Nije to Hajduk da se moraju ici pravdati grupi klosara i pijanaca

  • 06.11.2018.

    Ovi DTSM je isto kao NH u Hajduka, ako oni preuzmu klub, Dinamo će završiti isto kao Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare