To je to što me zanima!

Đurasek zbog jučerašnjeg pada danas nije vozio, slavio Ruffoni

Hrvatski biciklist Kristijan Đurasek jučer je pao kod Pakoštana. Nije ništa slomio, ali zbog bolova i natučenosti morao je odustati od današnje vožnje i ostatka Toura
Vidi originalni članak

Drugi je dan zaredom, u četvrtoj etapi utrke Tour of Croatia  talijanski biciklist, član tima Bardiani CSF, Nicola Ruffoni, odnio pobjedu, a nakon Zadra, u petak je na daleko dominantniji način trijumfirao na 171 kilometar dugoj dionici od Crikvenice do Umaga.

Pobjedu je izborio doslovno u posljednjim metrima, prestigavši upornog bjegunca Alana Marangonija (Nippo-Vini Fantini) furioznim sprintom iz pelotona, na koji se odlučio 300-tinjak metara prije cilja. Vrijeme pobjednika bilo je 4 sata, 10 minuta i 15 sekundi.

U vrhu je ponovno, kao i u prethodnim dvjema sprinterskim završnicama, bio Riccardo Minali iz Astana Pro Teama. Nakon šestog mjesta u Koprivnici i trećeg jučer u Zadru, cilj u Umagu dohvatio je kao drugoplasirani. Ivan Savickii iz Gazprom-RusVela izborio je treće mjesto.

Nakon dramatičnih uzbuđenja tijekom treće dionice utrke po Hrvatskoj, četvrta je bila daleko sigurnija i pod kontrolom. Do promjena u vrhu ukupnog redoslijeda ipak je došlo.

Hrvatski biciklist Kristijan Đurasek jučer je pao kod Pakoštana. Nije ništa slomio, ali zbog bolova i natučenosti morao je odustati od današnje vožnje i ostatka Toura. 

U ukupnom poretku vodi Vincenzo Nibali uoči kraljevske etape koja će se voziti sutra od Poreča do Učke. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PT 21.04.2017.

    Nije pao kod Pakoštana nego u Pakoštanima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare