To je to što me zanima!

Urugvaj već na SP-u: Cavani i društvo su pregazili Jordance

Urugvaj je bez većih problema odradio prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za SP u Brazilu sljedeće godine. Urugvajci su slavili u gostima kod Jordana s uvjerljivih 5-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Urugvaja slavili su u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP 2014. godine. Urugvaj je u gostima kod Jordana slavio 5-0 i praktički osigurao nastup na svjetskoj smotri sljedeće godine.

Pravo čudo moralo bi se dogoditi da Urugvaj ostane bez SP-a. Jordan, koji je prvi put u povijesti razigravao za odlazak na SP, nije imao nikakve šanse protiv goropadnih gostiju.

Maxi Pereira je u 22. minuti zabio za 1-0. Nakon 20 minuta Stuani je povećao vodstvo, a Urugvaj je posao završio u drugom poluvremenu golovima Lodeira, Rodrigueza i Cavanija. 

Posebno je lijep bio gol Cavanija u sudačkoj nadoknadi. Napadač PSG-a opalio je iz slobodnjaka u rašlje.

Dodatne kvalifikacije, Južna Amerika, (prva utakmica):

  • Jordan - Urugvaj 0-5 (Pereira 22, Stuani 42, Lodeiro 72, Rodriguez 75, Cavani 90 + 2)
Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 14.11.2013.

    Ima odličan napad

  • teletubiess 13.11.2013.

    Očekivao sam veći otpor Jordanaca, u prvom poluvremenu su imali neke prilike, ali u drugom katastrofa. Najsmješnije mi je bilo kad se vratar domaćina nije pomaknuo kod slobodnjaka Cavanija.

  • PraviHrvat_1 13.11.2013.

    Nije mi jasno kako je ovaj Jordan u dodatnim kvalifikacijama u Aziji prošao inače vrlo dobri Uzbekistan.. To je bilo veliko iznenađenje.. Valjda za više od toga nisu bili sposobni... I šta se u azijskim kvalifikacijama desilo sa Saudijskom Arabijom? Nekad stalni sudionik SP-ova ('94. '98. '02. '06.) a sad ih po drugi put u nizu već nema ni blizu kvalificiranju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare