To je to što me zanima!

Urugvajci će na Francusku vrlo vjerojatno bez ključnog igrača

Pred Urugvajem su potencijalno veliki problemi uoči susreta s Francuskom, jer kako stvari stoje, Edinson Cavani zbog ozljede neće moći zaigrati u petak u Nižnjem Novgorodu
Vidi originalni članak

Snažan udarac na Urugvaj uoči četvrtfinalnog susreta s Francuskom. Kako mediji navode, Edinson Cavani je 'sve osim spreman' za tu utakmicu.

Napadač Paris Saint Germaina zabio je dva pogotka u 2-1 pobjedi protiv Portugala te je tako odveo svoju momčad u četvrtfinale. Ali, u 74. minuti tog susreta morao je napustiti teren zbog ozljede lista.

U njegovom stanju nije bilo značajnijeg napretka od subote, a njegov nastup u petak u Nižnjem Novgorodu je pod velikim upitnikom, navodi BeIN Sports.

Ovaj 31-godišnji napadač je dokazao na ovom prvenstvu koliko je bitan za svoju reprezentaciju, a za Francuze bi njegovo neigranje sigurno bilo veliko ohrabrenje.

Francuzi su u osmini finala i 4-3 pobjedi protiv Argentine napokon pokazali koliko su jaki u napadu, ali i koliko je obrambeni sustav Didiera Deschampsa ranjiv. Cavani je trebao biti ključ probijanja francuske obrane.

Ipak, Cavanijevo odsustvo ne znači da Urugvaj nema nikakve šanse protiv Francuske. I dalje kao vođu u napadu imaju Luisa Suareza uz pomoć Cristiana Stuanija i Maxija Gomeza, koji su prošle sezone u La ligi zajedno zabili čak 38 golova.

Također, Oscar Tabarez jedan je od najlukavijih i najiskusnijih izbornika na ovom prvenstvu i ne sumnjamo da će pronaći način kako da se izostanak Cavanija što manje osjeti u igri njegove reprezentacije.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ironfist 05.07.2018.

    Cavani je fantastičan igrač

  • Iskrivljena antena 05.07.2018.

    I bez obzira na to Urugvaj je 2 klase iznad njih ovi Francuzi su totalni amateri ali to je zbog hrpe mladeži jedino Grizman još ima muda pa skoro su ispustili prednost Argentina je fulala zicer za 4:4 a Urugvaj je ozbiljna repka puna iskusnih igrača očekujem petardu za Urugvaj i pužari doviđenja

  • Kapo 05.07.2018.

    Riješit ce to Suarez!! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare