To je to što me zanima!

Urušio se krov na zapadnoj tribini stadiona Željezničara

Urušila se konstrukcija koja je dio zapadne tribine. Ne možemo procjenjivati štetu, ali primarno ćemo sačuvati drugi dio zapadne tribine, rekao je direktor marketinga
Vidi originalni članak

Nakon što je snijeg srušio balon na Zetri, a u nedjelju poslijepodne srušio se i krov Ledene dvorane na Skanderiji, u ponedjeljak se urušio i dio krova na zapadnoj tribini stadiona Grbavica.

Urušila se lijeva strana krovne konstrukcije, a ugrožena je i desna, što nam je potvrdio i pomoćnik direktora marketinga Bulend Biščević.

– Urušila se konstrukcija koja je dio zapadne tribine. Trenutačno ne možemo procjenjivati štetu, ali primarno ćemo sačuvati drugi dio zapadne tribine – rekao je Bišćević, koji je dodao da prostorije kluba nisu ugrožene.

Inače, zapadna tribina na Grbavici sagrađena je nakon rata, s obzirom na to da se stadion nalazio na samoj liniji razgraničenja te je znatno oštećen. Tadašnja drvena zapadna tribina u potpunosti je izgorjela, a nakon toga sagrađena je nova, manja, zapadna tribina, koja, na sreću, nije srušena.

Međutim, u Željezničaru tvrde da im je snijeg u ovom slučaju zapravo pomogao s obzirom na to da se prije nekoliko dana pojavila inicijativa o rekonstrukciji stadiona, koju su zajednički pokrenuli klub i općina Novo Sarajevo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maxxzg 14.02.2012.

    sva sreća da na maksimirskoj ljepotici nema krova pa se nema što urušiti :)

  • kratosHR 13.02.2012.

    ma sve je tamo u kurcu

  • Zepce111xp 13.02.2012.

    Bog sve vidi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare