To je to što me zanima!

Usain Bolt: Jako bih volio popraviti rekord u Meksiku

Usain Bolt dobio je četiri nagrade na Svjetskom sportskom kongresu u Ciudad de Mexicu, i to za tri zlatne medalje i za dva nova svjetska rekorda
Vidi originalni članak

Za nastup na rujanskome Svjetskom prvenstvu u Berlinu, gdje je osvojio tri zlatne medalje i srušio dva vlastita svjetska rekorda, Jamajčanina Usaina Bolta nagradili su Sveučilište u Ciudad de Mexicu, Meksički olimpijski odnosno paraolimpijski odbor, kao i Televisa. Nakon što su ga također darivali sombrerom i ponchom, te počastili tradicionalnim meksičkim specijalitetima, poput “tacos al pastora (meksička verzija kebaba)” i tortilla s mesom i čilijem, Bolt je velikodušnim domaćinima obećao da bi mogao doći i svjetski rekord pokušati popraviti u glavnome meksičkom gradu.
- Ukoliko sam uspio trčati 9.58 na razini mora, zanima me koliko bih otrčao na visokoj nadmorskoj razini u Ciudad de Mexicu - rekao je Bolt naglasivši da ima u vidu koliko je sjajnih svjetskih rekorda postignuto na istom mjestu tijekom Olimpijskih igara 1968. godine.
- Nikad ne predviđam svoje rekorde. Nastojim trčati najbrže što mogu, a rekordna vremena dolaze sama od sebe - kazao je trostruki olimpijski pobjednik i svjetski prvak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare