To je to što me zanima!

Usain Bolt rekao ljutitom Roggeu: Ljudi vole moj šou

Trostruki olimpijski pobjednik i trostruki svjetski rekorder Usain Bolt ne obazire se na kritike koje je na njegov račun uputio predsjednik MOO-a
Vidi originalni članak

U ostvarivanju treće pobjede uz novi svjetski rekord Boltu su pomagali Carter, Frater i Powell. Trčali su 37.10 te za trideset stotinki nadmašili dva puta istrčan svjetski rekord Amerikanaca.
- Sjajno. Nemoguće je opisati osjećaj nakon najboljih Igara ikad - rekao je Bolt, koji je osvojio zlatne medalje na 'stotki’  i na 200 metara. Zlato je proslavio u svom stilu, visoko podignuvši ruke. Razljutilo je to predsjednika MOO-a Jacquesa Roggea.
- Mislim da bi trebao pokazivati više poštovanja prema supranicima: rukovati se s njima, potapšati ih po ramenu ili nešto slično umjesto da isključivo bude okrenut svojim predstavama - rekao je Rogge. Bolta nije previše dirnulo.
- Publika voli moj šou. Uostalom, ovdje se samo jako dobro zabavljam - rekao je Bolt.
Trčao je u trećoj izmjeni, a Asafa Powell imao je čast postići novo najbolje vrijeme u posljednjoj.
- Dao sam sve od sebe kako bih pomogao Usainu da dođe do trećeg zlata - skroman je bio Powell.
- Mogu reći djeci da sam trčao protiv najbržeg čovjeka koji je hodao po zemlji - rekao je kanadski sprinter Jared Connaughton za Bolta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gunnerica_4 23.08.2008.

    zasto se ne bi veselio kad je jednostavno najbolji????

  • Hrc_dinamo 22.08.2008.

    Tak je excallibur,on je najbrži u atletičar povijesti,možda i najbolji.... Pa kaj nek se veseli,pa i ja volim njegov šou,kao što sam volio michaelov johnshonov show kada je on bio najbolji a bio je najbolji,....

  • verdax 22.08.2008.

    Nek se čovjek veseli, zaslužio je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare