To je to što me zanima!

Iznenadni posjet Usika u 'Lijepu našu': Stigao s obitelji u Zadar

Teškaški prvak na Instagramu je objavio slike iz zadarske zračne luke, a po svemu sudeći, stigla je cijela obitelj Usik jer se na fotografijama nalazi njegov sin i supruga Jekaterina
Vidi originalni članak

Prije samo mjesec dana Oleksandr Usik je u teškaškom ratu u londonskoj O2 Areni oduzeo Anthonyju Joshui titule po WBA, IBF, WBO i IBO verziji, a danas je stigao u Hrvatsku, točnije u Zadar!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinski boksač nažalost ne ugovara borbu na Višnjiku, već je razlog njegove posjete 'Lijepoj našoj' Svjetski kup mažoretkinja na kojem nastupa njegova kćer Jelizaveta. 

Teškaški prvak na Instagramu je objavio slike iz zadarske zračne luke, a po svemu sudeći, stigla je cijela obitelj Usik jer se na fotografijama nalazi njegov sin i supruga Jekaterina.

SLATKE MUKE Što dalje, Joshua ili Usik? Prvi put u 20 godina svijet može dobiti jedinstvenog šampiona

Pred Usikom je sada revanš sa Joshuom. Doduše, točan datum još uvijek nije poznat, no sigurno je da će ga morati još jednom pobijediti ako želi do borbe s Tysonom Furyjem u kojoj će igri biti baš svih pet najvažnijih boksačkih pojaseva.

Desetorica hrvatskih boksača u subotu će krenuti put Beograda gdje se održava Svjetsko prvenstvo u olimpijskom boksu. Na otvorenju koje je predviđeno u nedjelju navečer, kao gost uz Tyson Furyja najavljen je i svjetski boksački prvak Oleksandr Usik. 

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu biti prepoznatljiva po nastupu dvojice braće – uz Damira u međuteškoj, naš veliki adut je olimpijac Luka Plantić u poluteškoj kategoriji. Među najtrofejnijima je teškaš Toni Filipi (do 92 kg) koji također ima iskustvo osvajanja medalja na velikim natjecanjima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 24.10.2021.

    Naravno da se nije najavio jer izbjegava budućeg prvaka svijeta el analnog . Nije rus glup ,

  • biberrr 23.10.2021.

    Usyk je tehnički najbolji boksač u teškim kategorijama ikada. S njime po znanju i brzini mogu u istu rečenicu samo Muhamed Ali i Evander Hollyfield. Master klasa!

  • uboica 23.10.2021.

    sad lagano u karantenu bracika posto smo crveni ko rak

Komentiraj...
Vidi sve komentare