To je to što me zanima!

Usikov menadžer otkrio što se mora dogoditi da Hrgović lovi pojas: Svakako bi bio opcija...

Meč za apsolutnog prvaka je prioritet. Usik želi WBC pojas koji se nalazi u vlasništvu Tysona Furyja
Vidi originalni članak

Filip Hrgović obavezni je izazivač Oleksandra Usika za pojas po IBF verziji. Hrvatska javnost priželjkuje Hrgin okršaj za svjetsku titulu, no budimo realni, svjetska javnost želi nekoga drugoga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, radi se o Tysonu Furyju koji u svom vlasništvu posjeduje WBC pojas, jedini koji nedostaju Usiku. Ukrajinac ima priliku postati prvu boksač sa svim titulama u teškoj i 'cruiser' kategoriji. I to je ono što motivira Usika, uz sav novac koji dolazi od borbe s borcem puno većeg značaja od Hrgovića u boksačkom svijetu.

Ipak, ima i za Hrgovića nade! Fury nije čekao rasplet borbe Usika i Duboisa, već je dogovorio boksački meč s bivšim UFC prvakom Francisom Ngannouom (28. listopada u Saudijskoj Arabiji). A pitanje je koliko ga Usik može i koliko ga želi čekati...

NE SLAŽE SE Babić o kontroverznom trenutku meča za titulu: Katastrofalna odluka suca, Usik dobio i odmor TKO JE SLJEDEĆI? Hrgović otkrio recept kako može pobijediti Usika: Ja sam čovjek za to, a ne Fury! On je čudan...

- Hrgović je sad obavezni izazivač, no pojavi li se prilika da se borimo za apsolutnog prvaka, onda ćemo ići na tu opciju. Ako se to ne dogodi, Hrgović je svakako idući - kaže Usikov menadžer Egis Klimas.

I time je sve rekao. Meč za apsolutnog prvaka je prioritet, a Hrgović budnim oko čeka rasplet situacije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nemabosne 29.08.2023.

    Boksači nekada nisu mogli ovako razvlačiti borbe kako oni žele. Da je IBF ozbiljna asocijacija,ona bi odredila datum do kojeg Usyk mora braniti titulu protiv Hrgovića, a ako ne prihvati gubi IBF-ovu titulu za koju se kasnije bore Hrgović i sljedeći sa rang liste!

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 29.08.2023.

    Ništa od Hrge nije on ozbiljan, umjesto da se tamo pojavio i napravio frku da ga se vidi čuje on hladi guzicu na moru, neče dobiti takav priliku

  • cokvoke 28.08.2023.

    Hrga je naš borac i naravno da bih volio da osvoji pojas...ali budimo realni. Hrgović s Usykom ne može izdržati 6 rundi i pri tome ne govorim o nokautu, uopće. Hrgović Usykovu brzinu i napade ne može izdržati više od 6 rundi a možda sam puno i rekao. Teškaši su to i jedan udarac bilo kojega boksača može okončati meč...ali...na Hrgu se ne bih kladio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare