To je to što me zanima!

USKOK i MUP istraživat će namještanja u HNL-ligi...

Ovo nije prvi put da se USKOK bavi nogometnim aferama. Istraživao je utakmicu Šibenik-ZAdar, za koju je igrač Šibenika tvrdio da je namještena...
Vidi originalni članak

USKOK i MUP kreću u istraživanje najveće kladioničarske afere ikad koja potresa europski nogomet, piše VL. Ovo nije prvi put da se USKOK bavi nogometnim aferama. Već je istraživao utakmicu Šibenik - Zadar, za koju je Patrice Kwedi, bivši igrač Šibenika, tvrdio da je namještena. Prema dokumentima Uefe, 14 utakmica HNL-a je pod sumnjom da su namještene. USKOK će tako od policije zatražiti provjeru svih navoda o namještanju utakmica u HNL-u. Njemačka, Italija, Poljska, Brazil, JAR zemlje su koje su dosad potresali skandali s namještanjem utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nicijisin49 22.11.2009.

    Uskok ce vjerojatno profesionalno uci u citavu operaciju, no osim lokalnih kladionicarskih mafija ciji su integralni dio i brojni igraci pa i treneri treba racunati i na ogromne opstrukcije od strane regionalnih i lokalnih politickih elita koje ce privodjenje krivaca pravdi pokusati interpretirati kao narusavanje ugleda vlastite sire sredine. Poznato je da cak i u vladi pojedini resorni ministri imaju pod navodnicima svoje klubove za koje itekako lobiraju pa i vise od toga.

  • van basten 21.11.2009.

    Uvijek je toga bilo i biti će. Evo dok se otkrivaju afere danas je nogometna subota i ima toliko čudnih rezultata. Pogledajte francusku ligu ( Bordo, Lyon pogotovo je čudna utakmica Lyon Grenoble. Posljednja momčad lige koja je do danas osvojila samo bod uzima bod ekipi koja se bori za vrh i igra odlično u ligi prvaka. Gledao sam zadnjih petnaest minuta igrači Lyona uopće se ne trude da postignu gol iako imaju igrača više, a protiv Fiorentine ići će sa najmanje 100 %. Koliko mi je poznato mnogi su ih stavljali u fixeve kao 100 % zicere .) Inače u francuskoj ligi ima dosta sumnjivih rezulata, ma ima ih u svim ligama. Tko god prati klađenje znat će da su u igri igrači koji igraju preko internet kladionica, gdje su enormno visoki koeficijenti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare