To je to što me zanima!

Uspješan test: Češka na krilima Rosickog i Necida dobila Rusiju

Iako su Rusi imali blagu inicijativu kroz veći posjed (57-43%), Česi su djelovali aktivnije i razigranije što i potvrđuje broj upućenih udaraca prema ruskom golu
Vidi originalni članak

Izabrana vrsta Pavela Vrbe odigrala je vrlo dobru utakmicu u Austriji protiv Rusije. Preokretom su došli do pobjede (1-2) golovima Rosickog i Necida.

Nije počelo najbolje za našeg drugog protivnika u Francuskoj. U šestoj je minuti Kokorin dobro opalio iz daljine, a Cech je mogao i bolje reagirati kod tog šuta. Lopta mu je prošla ispod ruke.

U 49. minuti nakon lijepe akcije Necid je asistirao Rosickom koji je lijepim golom pokazao da još nije 'gotov'. Ruski golman Lodygin ostao je nemoćan.

Iako su Rusi imali blagu inicijativu kroz veći posjed (57-43%), Česi su djelovali aktivnije i razigranije što i potvrđuje broj upućenih udaraca prema ruskom golu 16 (osam u okvir), naspram šest (4 u okvir) Rusa.

Napadač Tomas Necid u 90. je minuti donio Česima pobjedu poslije dobrog ubačaja Ladislava Krejcija s lijeve strane.

SASTAV ČEŠKE:

Cech; Limbersky, Kadlec, Hubnik, Gebre Selassie; Darida, Pavelka; Krejci, Rosicky, Dockal; Lafata

U nastavku su ušli: Skalak, Plasil, Necid, Sivok, Kaderabek, Kolar

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kapitalist86 02.06.2016.

    Ajde novinarska piskarala na kenjavite jer ja koliko se sjecam smo istu tu rusiju demolirali u rusiji u prijateljskoj s 3-0 ili tak nekako...Prosto jasno,ak ne mogu dobiti bar jednu tekmu ili tursku ili cesku ili bar uzeti u te dve tekme 4 boda sasvim je jasno da onda niti ne zasluzujemo da prodjemo grupu!

  • acmm90 02.06.2016.

    imaju opasnu kontru i par igrača koji imaju dobar šut izvana i ubačaj .

  • croorc 01.06.2016.

    Vidjet ćete vi kad mi razmontirano San Marino 2-0

Komentiraj...
Vidi sve komentare