To je to što me zanima!

Uteg od 200 kilograma pao mu je na glavu, a njemu nije ništa!

Branitelj olimpijskog naslova u dizanju utega, njemački sportaš Matthias Stenier je imao dosta sreće. Uteg od gotovo 200 kilograma pao mu je na glavu. Nije mu ništa
Vidi originalni članak

Njemački dizač utega Matthias Steiner odustao je od Olimpijskih igara nakon stravičnog pokušaja podizanja 196 kilograma. Branitelj olimpijskog naslova u drugom je pokušaju izgubio ravnotežu, ruke su mu popustile, a uteg od gotovo 200 kilograma pao mu je na glavu i vrat da bi mu potom pritisnuo noge dok je ležao na podu.

Do njega su odmah pohitali liječnici i osoblje kako bi ga oslobodili utega. Steiner se podigao, mahnuo publici i otišao iza pozornice. Nije se više vraćao. Odmah je otišao u bolnicu na snimanje kako bi se uvjerio da ništa nije slomljeno. 

- Uteg mu je pao na vrat. No na sreću, nije teško ozlijeđen. Naravno da je bio jako razočaran - rekao je glasnogovornik Njemačkog olimpijskog saveza Michael Vesper.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mica kurvalova 08.08.2012.

    mora da ima bosanske korijene.

  • king1313 08.08.2012.

    dobro koliko je on ležao ispod tog utega....niti na jednoj slici nitko ne miče uteg s njega...neki suci šetaju oko njega,malo gledaju......

  • StjepanMagdić 08.08.2012.

    Bitno da je s čovjekom sve uredu, koga briga za medalju u ovoj situaciji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare