To je to što me zanima!

Srpski mediji o utakmici EP-a: Pobijedili smo 'prljave' Hrvate

Srbija dobila "prljave" Hrvate, naslov je na internetskom portalu B92 nakon pobjede u trećem kolu Eura. Srbi se žale na potez Nikše Dobuda koji je dobio crveni karton
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila prvu utakmicu na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Nizozemskoj. Bolja je bila reprezentacija Srbije 15-12. Hrvatski vaterpolisti loše su odigrali utakmicu, previše griješili, a Srbija je to uz, na trenutke vrlo čudan sudački kriterij, iskoristila. No srpski mediji više se bave potezom Nikše Dobuda koji je u posljednjoj četvrtini zaradio crveni karton.

Dobud je udario Filipa Filipovića, iz rane na licu srpskog igrača potekla je krv, a tamošnji mediji to su popratili s naslovom "prljavi Hrvati". Tako B92 donosi naslov "Srbija dobila "prljave" Hrvate. U drugom članku pišu "Sramotan potez Dobuda", a dodaju i kako je udareni igrač ponosno proslavio gol podizanjem tri prsta u zrak. 

Večernje novosti pišu: "Hrvati su bili nemoćni u bazenu. Ta nemoć vidjela se kod Dobudovog udaranja našeg Filipovića u glavu. Blic piše: "Kad je postalo poznato tko će pobijediti, oni drugi počeli su bjesniti".

Suci su na početku utakmice imali vrlo čudan kriterij. Dopuštali su Srbima čvrstu igru, a naše igrače isključivali kod svakog malo oštrijeg pogleda. Dobud je reagirao neprimjereno i apsolutno zasluženo je dobio crveni karton. Ostaje pitanje je li to učinio iznerviran zbog poraza ili je to bilo vraćanje duga za neki prijašnji "prljavi" faul koji suci nisu vidjeli.

Hrvatska je zasluženo izgubila utakmicu i sad nam preostaje nešto dulji put do medalje. Pobjedom protiv Srbije izbili bismo na prvo mjesto koje vodi izravno u polufinale. Ovako ćemo za ulazak u četvrtfinale morati pobijediti Njemačku u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • ćeprolje 22.01.2012.

    Da nema prljavih sudaca bili bi u autu

  • bigg 22.01.2012.

    kako vas nije sram govorit o hrvatskoj povijesti, vi ste kao narod toliko neinformirani i nepismeni, da vas uistinu zanima hrvatska povijest saznali bi da smo mi zaustavili turku, da je napoleon govorio o hrvatima kao najboljim ratnicima, da smo se mi jedini usudili pobunit protiv jugoslavije...a vasu hrabrost smo vidili 95, a ove provokacije sa 3 prsta su samo pokazale kako ste primitivan narod, pokusavate nas isprovocirat s necim sto smo mi pobijedili...a tko igra prljavo isto je pokazao vlade divac s onim potezom kad je bacio hrvatsku zastavu, a sta se sporta tice, samo se nadam da cemo se srest u rukometu na prvenstvu ( samo jos jedan podatak...kad je bilo svjetsko prvenstvo u rukometu bio je prilog o petorici hrabrih srpskih navijaca HAHAHAHAHAAHAH), prije nego pocmete pricat informirajte se i obrazujte i pokusajte zaustavit taj vas zivotinjski nagon

  • zkovac89 22.01.2012.

    Vi srbi možete pobijediti hrvate jedino uz pomoć sudaca i haga

Komentiraj...
Vidi sve komentare