To je to što me zanima!

Uvjerljiva pobjeda Denvera protiv Sunsa. Jokić je briljirao

Nuggetsi su poveli 1-0 u seriji druge runde NBA doigravanja protiv snažne momčadi Phoenix Sunsa koja je puna zvijezda. Međutim, Nikola Jokić i društvo uvjerljivo su slavili na domaćem terenu
Vidi originalni članak

Denver Nuggetsi pobijedili su Phoenix Sunse u noći subote na nedjelju u svojoj dvorani 125-107 i u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige poveli 1-0 u seriji na četiri pobjede. 

Denver su do lake pobjede odveli Jamal Murray sa 34 koševa i devet asistencija, Nikola Jokić 24 koševa, 19 skokova i pet asistencija te Aaron Gordon 23 koševa i 6 skokova.

Jokić je na utakmici imao i osam napadačkih skokova, što je više od cijele protivničke momčadi. 

U Phoenixu su se istaknuli Kevin Durant s 29 koševa i 14 skokova, ali i sedam izgubljenih lopti i Devin Booker s 27 koševa i osam asistencija. 

NA POBJEDNIKA 'MAJSTORICE' LeBron projurio u polufinale: Lakersi uvjerljivi s Memphisom LUDNICA U DOIGRAVANJU Sacramento šokirao Warriorse kod kuće i izborio 'majstoricu'

U nedjelju se igraju dvije utakmice doigravanja. U 19 sati po hrvatskom vremenu igraju New York Knicksi i Miami Heat, a u 21.30 sati igra se sedma utakmica Sacramento Kingsa i Golden State Warriorsa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare