To je to što me zanima!

Uvjerljive pobjede Chelseaja i PSG-a, a novi poraz Milana...

Chelsea je s 4-0 pobijedio Tottenham. Sve golove zabili su u posljednjih 35 minuta, a seriju je otvorio Eto'o. Potom je dao Hazard s bijele točke, a onda je dva dao Ba
Vidi originalni članak

PSG je u 28. kolu s 3-0 slavio kod Bastije i nastavio put prema obrani naslova prvaka Francuske. Parižani su do pobjede došli na krilima Zlatana Ibrahimovića i Ezequiela Lavezzija.

Poveli su golom Zlatana u šestoj minuti koji je nakon toga upisao sjajnu asistenciju. U 19. minuti je petom u kung-fu stilu proigrao Lavezzija koji je zabio za 2-0. Isti je igrač postavio konačni rezultat u 88. minuti.

PSG ima osam bodova više od Monaca koji je također slavio, dobio je Sochaux 2-1. Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu.

Novi poraz Milana

Udinese je u 27. kolu pobijedio Milan 1-0, a jedini gol zabio je Antonio Di Natale u 67. minuti. Ivan Kelava nije igrao, ali je zato 90 minuta odradio Igor Bubnjić.

Chelsea siguran protiv Tottenhama

Chelsea je s 4-0 pobijedio Tottenham. Sve golove zabili su u posljednjih 35 minuta, a seriju je otvorio Eto'o. Potom je pogodio Hazard s bijele točke, a onda je dva dao Demba Ba. Chelsea bježi Liverpoolu i Arsenalu sedam bodova, uz utakmicu više, odnosno devet bodova Cityju koji ima tri utakmice manje.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 09.03.2014.

    Šugava Barca mi sje... listič!

  • sbši 09.03.2014.

    psg,bayern,dinamoooo

  • blink4moment 09.03.2014.

    utakmica je donekle bila izjednacena, ali se chelsea bolje poslozio u drugom poluvremenu...tri gola iz velikih gresaka obrane koju su igraci chelsea znali kazniti...mislim da nema dvojbe oko toga je li bio penal ili nije...kaboul kao posljednji igrac rusi eto'oa i prema pravilima to je crveni karton, faul u kaznenom...iako mislim da bi vrijeme bilo da se promijene ta pravila i da se dosudi ili penal ili crveni karton...s druge strane, sandro je nekim cudom ostao na terenu, trebao je izletiti cak i prije onog posljednjeg bodychecka nad oscarom

Komentiraj...
Vidi sve komentare