To je to što me zanima!

Uz Cruyffa u meksički Chivas? Pep: Žao mi je, ništa od toga

Trenera Barcelone Pepa Guardiolu predsjednik meksičkog kluba radio bi vidio na klupi svog Chivasa i to uz Johana Cruyffa koji u istom klubu radi kao savjetnik
Vidi originalni članak

Trener Barcelone Josep Guardiola svoju igračku karijeru je završio u Meksiku, ali ne namjerava, barem zasad, u toj zemlji nastaviti i trenersku.

Zadnjih dana pojavile su se informacije da je Guardioala velika je želja Jorgea Vergare, vlasnika Chivasa koji je nedavno kao savjetnika angažirao Johana Cruyffa. Guardiola je u petak odbacio nagađanja da bi mogao krenuti za svojim mentorom.

- Da, bio sam ranije u Meksiku, ali u mojim trenutnim planovima nije povratak u tu zemlju. Prema tome, ništa od toga – poručio je Guardioa, kojem ugovor s Barcelonom završava na kraju ove sezone. Novi još nije potpisao.

Rekao je kako vjeruje da će Cruyff ostaviti veliki utjeca u Chivasu.

- To je liga s vrlo dobrim igračima. Johan može učiniti njihov nogometa samo još boljim – smatra trener katalonske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • barcamen2 03.03.2012.

    Na ovoj slici Guardiola baca na Alvesa :D (ili se to samo meni cini)... ali o odlasku Pep-a nema govora...

  • Cedevita_3 03.03.2012.

    jašta če nego ostati,zna kad ode negdje da će dobit otkaz za 2-3 godine kao Boas ...a ovdje osvaja i samo osvaja ,a što se tiče teksta uvod je katastrofa!

  • nogometas_17 03.03.2012.

    50 pravopisnih grešaka u tekstu. Pep ostani u Barci ! <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare