To je to što me zanima!

Užas u Liverpoolu: Lom noge McCarthyja kao onaj Eduarda

U 58. minuti McCarthy je pokušao zaustaviti udarac napadača Rondona te se ubacio između njega i lopte. Nažalost udarac je završio na nozi nesretnog McCarthyja koja je pukla
Vidi originalni članak

Utakmicu 24. kola Premier lige između Evertona West Broma obilježila je teška ozljeda veznjaka Evertona Jamesa McCarthyja  koji inače nema puno sreće s ozljedama jer je u posljednje tri sezone propustio čak 62 utakmice.

U 58. minuti McCarthy je pokušao zaustaviti udarac napadača Rondona te se ubacio između njega i lopte. Nažalost udarac Rondona nije završio na lopti, već na nozi nesretnog McCarthyja koja je pukla na dva mjesta. Kada je Rondon vidio što se dogodilo zaplakao je te su mu igrači došli pružiti podršku.

Još nema službenih informacija o težini ozljede i duljini izbivanja s terena, no sigurno je kako je sezona za McCarthyja gotova. Želimo mu brz oporavak!

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Kladjanin 20.01.2018.

    Aa majketi

  • okar 20.01.2018.

    Nije to ništa,

  • karton 20.01.2018.

    Kad sam bio mlad , imao sam, kao amater, slicnu povredu. Tri operacije da noga ponovo bude .. ne kriva, nego prava. Danas , godinama poslije, hodam normalno, ali moj desni zglob mi "javlja" kad ce bura, kad ce jugo ... Brrr. Trebalo mi je dugo da se izlijecim ali jos duze da zaboravim i da ponovo zaigram meni najdrazi sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare