To je to što me zanima!

Užasan sudar trojice: Lorenzo 'katapultiran' sa svog motora...

Obožavateljima MotoGP utrka u Jerezu na Velikoj nagradi Španjolske u jednom trenutku zastao je dah. Tri motociklista u borbi za drugu poziciju su se sudarila i čudom prošla bez posljedica...
Vidi originalni članak

Nedjeljna utrka za Veliku nagradu Španjolske MotoGP-a u Jerezu ostala je obilježena užasnim sudarom trojice motociklista.

Za vrijeme vodstva Marca Marqueza između Jorgea Lorenza, Andree Doviziosa i Danija Pedrose vodila se bitka za drugu poziciju. U jednom trenutku Dovizioso je htio prijeći Lorenza, a Pedrosa je dolazio iz drugog plana.

Tada se dogodio stravičan trenutak, u kojem se Lorenzo, u pokušaju zatvaranja Pedrose, sudario s njim, a zatim "odletio" s motora. 

Španjolac je potom pokupio i Doviziosa pa su sva trojica ostala bez plasmana. Prema prvim informacijama, sva trojica prošla su bez većih posljedica. U utrci je na kraju pobijedio Marquez.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Le...Go... 07.05.2018.

    "Tada se dogodio stravičan trenutak, u kojem se Lorenzo, u pokušaju zatvaranja Pedrose, sudario s njim, a zatim "odletio" s motora. " Molio bih novinara da najprije provjeri tko vozi za koju momčad, jer Pedrosa je "letio " sa motora ne Lorenzo.

  • dads 07.05.2018.

    Kaže onaj neki u komentarima "dovi uzima to" Hahaha .. Ajmo Marc po još jedan naslov.

  • DT2311 06.05.2018.

    ...u kojem se Lorenzo, u pokušaju zatvaranja Pedrose, sudario s njim, a zatim "odletio" s motora. Tko je odletio sa motora Lorenzo? Ja mislim da je Pedrosa novinari pogledajte malo bolje. Pedrosa radi salto mortale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare