To je to što me zanima!

'Užasno nas boli poraz, ali i dalje vjerujemo Valverdeu...'

Kada izgubite uvijek dolazi do nestabilnosti i nogomet je takav. Bit će razgovora o ostavci i to je neizbježno, ali ja ću i dalje nastaviti raditi s momčadi...
Vidi originalni članak

Barcelona je u 80. minuti imala sve protiv Atletico Madrida, ali samo šest minuta kasnije su prokockali sve. Momčad Diega Simeonea pobijedila je 3-2 i tako prošla u finale Superkupa gdje će igrati protiv Real Madrida.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se tiče Blaugrane, oni su u popriličnim problemima. I posljednjih pet utakmica su triput remizirali te po jednom izgubili i zaista je pravo čudo što je Ernesto Valverde i dalje trener Barcelone. No pitanje je do kada. Španjolski mediji su objavili kako je Uprava kluba za ponedjeljak najavila sastanak, a na njemu će navodno odlučiti o Valverdeovom otkazu koji je sve izvjesniji.

On je i ovaj put pričao po svome. Govorio je kako je njegova momčad dominirala, ali nigdje nije preuzeo odgovornost za još jednu užasnu u predstavu Katalonaca koji ove sezone izgledaju neprepoznatljivo. Primaju golove kao na traci, a kiksevi su sve češći. No nema brige kod Valverdea...

- Bila je ovo utakmica u kojoj smo dominirali i činilo se da ju imamo u rukama. Na kraju su nas dvije akcije proizašle iz naših pogrešaka skupo koštale - rekao je Valverde.

VAR je Barceloni poništio dva gola, ali treba priznati kako nije vidio ruku Piquea.

- Vidio sam situaciju na monitoru, ne mislim da je riječ o zaleđu. Vidal je bio iza linije možda milimetar, a tako savršenu liniju nije moguće povući.

A ostavka? O njoj ni ne razmišlja...

- Kada izgubite uvijek dolazi do nestabilnosti i nogomet je takav. Bit će razgovora o tome i to je neizbježno, ali ja ću nastaviti sa svojim poslom, a to je treniranje.

KAKVA UTAKMICA Messi i Felix se skoro potukli, a Atletico srušio Barcu za finale!

Učestali kiksevi ovakvog kluba bi značili momentalni otkaz treneru, ali ako je Valverde uspio preživjeti one blamaže protiv Rome i Liverpoola u Ligi prvaka, velika vjerojatnost je da će i sada. Uostalom, uz njega su i igrači, ili im je to stav barem što se tiče prema javnosti.

- Vjerujemo u trenera, nastavit ćemo raditi i poboljšavati se. Iako nismo odigrali neke dobre utakmice i dalje smo prvi u ligi.  Velika šteta zbog poraza  jer smo odigrali dobru utakmicu, imali kontrolu igre nekih 80 minuta u napadali smo cijelo vrijeme, ali napravili smo pogreške iz kojih su uslijedile ubojite kontre - kazao je Argentinac pa nastavio:

- Poraz nas jako boli. Bilo je puno priče o ovom novom formatu Superkupa, ali mi smo željeli igrati finale i osvojiti naslov. Teško nam je jer smo bili superiorni 80 minuta i onda smo napravili dječje pogreške koje su poništile sve dobro što smo napravili. Rezultat je nepošten, ali on se jedino gleda - rekao je Leo koji se ne može pomiriti s porazom...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 10.01.2020.

    Ovi je gori od burica.najgori su ovakvi treneri koji misle za sebe da nikad nisu krivi al u hajduku jer bar amaterizam od kada al ova barca po imenima je bolja od one 2013-2014, a nece nista osvojit ove sezone nijedan trofej.

  • AnteBralo 10.01.2020.

    Jesam li ja jedini koji misli da barca ove godine neće ništa puno osvojit sa ovom igrom i taktikom trenera

  • Syrian 10.01.2020.

    Valverde će vas zakopat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare