To je to što me zanima!

Uzbuna na aerodromu! Messiju psi pretražili auto zbog bombe

Automobili Lionela Messija i Luisa Suareza stoje na parkiralištu zračne luke El Prat u Barceloni, čekaju ih da se vrate s Ibize gdje ljetuju s prijateljima i obitelji. U utorak je netko dojavio da je u vozilima bomba
Vidi originalni članak

Policijski psi osposobljeni za pronalaženje eksploziva u utorak su pretražili automobile Lionela Messija i Luisa Suareza zbog dojave o bombi, piše Mundo Deportivo. Srećom, pokazalo se da je riječ o lažnoj uzbuni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Automobili Barceloninih zvijezda stoje na parkiralištu zračne luke El Prat u Barceloni, čekaju Messija i Suareza da se vrate s Ibize gdje ljetuju s prijateljima i obitelji.

Messija su na Ibizi napali

Dvojac se na Ibizi druži sa Cescom Fabregasom i Jordijem Albom, a dojava o bombi nije prvi incident otkako su u poznatom ljetovalištu. Prije nekoliko dana Messiju je, dok je sa ženom i prijateljima partijao u noćnom klubu, prišao nepoznati napadač. Prvo ga je verbalno vrijeđao,  a onda je i fizički pokušao nasrnuti na njega. Srećom, incident su spriječili zaštitari koji su nogometaša odveli ga na sigurno. 

I dok je Suarez na posljednjem danu odmora jer se u klub treba vratiti već u srijedu, Messi je slobodan do nedjelje, 4. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • -Lima-ZG-U-❤ 30.07.2019.

    Pa kaj nisu pisali u 24 sata da ce morat vratit jurilice jer ih Audi vise ne sponzorira??? Ah da 24 sata je to objavio.......

  • Philipp Plein 30.07.2019.

    Lijep Audi.

  • ja92 30.07.2019.

    Evo čujem da Messi vozi audi na plin pa se psi ugušili kad su njušili bombu hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare