To je to što me zanima!

Uzbuna u Španjolskoj: Cesc zbog ozljede upitan za Italiju

Izbornik španjolske reprezentacije Vicente del Bosque dobio je novu glavobolju jer Cesc Fabregas nije zaliječio ozljedu zadnje lože. Situacija bi se mogla i pogoršati
Vidi originalni članak

Da nije sve tako idealno u reprezentaciji aktualnih europskih i svjetskih nogometnih prvaka, Španjolaca, govori i vijest o ozljedi Cesca Fabregasa.

Vicente del Bosque mora se suočiti s prvim i to jako velikim problemom uoči prvog susreta, možda i ključnog u skupini C, na Europskom prvenstvu protiv Italije.

Nogometaš Barcelone, Fabregas, je u finalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja (25. svibnja) zaradio lakšu ozljedu zadnje lože, a čini se da se stanje po tom pitanju nije popravilo. Štoviše, moglo bi biti i puno gore.

Naime, Barcelonina liječnička služba analizirala je Fabregasovo fizičko stanje, te obavijestila Del Bosquea da riskira s ozljedom teškom i do nekoliko mjeseci izostanka s travnjaka. Naime, došlo je do zamora "materijala" nakon duge i naporne sezone.

Doktori su područje koje je Španjolac ozlijedio nazvali "vrlo osjetljivom i opasnom zonom", te su savjetovali Del Bosqueu da sjedne sa svojim stručnim stožerom i igračem kako bi odlučio što je najbolje za Fabregasa.

Iako se još ne spominje ta opcija, moguće je da će Fabregas propustiti prvi susret Eura protiv Italije, a možda i cijeli turnir.

Hrvatska i Španjolska igraju posljednji susret skupine C - 18. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • braanee 01.06.2012.

    njima se moze ozljediti bilo ko i golman, nikakav hendikep, imaju zamjena boljih od brazila tj od bilo koje repke, al mi cemo ih razbit, gledaj i smi se ponosno

  • gagi1993 01.06.2012.

    joj te igre trenera pa ko jos vjeruje u to isto kao kad je barca govorila xavi ozljeden nemoze igrat 3 tjedna pa igra tu tekmu to su takticke igre trenera da vas zavaraju i daju drugima nadu da mogu nesto napraviti pa onda ih ovi u korjenu sasjeku

  • sbmomak 01.06.2012.

    hahaha ovaj puž prenosi neku skrivenu poruku koju mi laici još uvijek ne možemo razumijeti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare