To je to što me zanima!

Englezi razbili Panamu i ušli u osminu! Kane već ima 5 golova

Engleska i Panama odigrat će posljednju utakmicu drugog kola skupine G. Ukoliko Englezi dođu do pobjede to će značiti njihov prolazak u osminu finala, a za Panamu to znači odlazak kući...
Vidi originalni članak

Kompletirano je drugo kolo skupine G, a Englezi su s visokih 6-1 svladali slabašnu Panamu. Englezi su odigrali zaista maestralnu partiju i potpuno zasluženo došli do takvog rezultata te se plasirali u osminu finala. Ovo je ujedno i prva utakmica na Svjetskim prvenstvima u kojoj su Englezi zabili više od tri gola.

Već u prvih 45 minuta Englezi su zabili pet golova i tako pokazali da su zasigurno jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova prvaka. Dva puta su zabijali Kane i Stones, a jedan je dodao Lingard.

U drugom dijelu utakmica je bila nešto mirnija, a prvi su zabili Englezi preko Kanea i tako došli do 6-0. Da je ostao takav rezultat Englezima bi u zadnjem kolu protiv Belgije remi bio dovoljan za prvo mjesto.

No, Panama je zabila počasni gol preko Baloya u 78. minuti te tako zakomplicirala situaciju. Ukoliko utakmica između Engleske i Belgije završi neriješenim rezultatom, onda će kartoni odlučivati tko će biti prvi. 

Rezultati by SofaScore

Za Engleze je protiv Paname briljirao Harry Kane koji je zabio hattrick i tako postao najbolji strijelac Svjetskog prvenstva nakon dvije utakmice. S ta tri gola prestigao je Cristiana Ronalda i Lukakua koji imaju po četiri gola. 

Napadač Tottenhama je tim hattrickom postao tek treći Englez koji je zabio hattrick na jednoj utakmici SP-a, a prije njega su to napravili samo Geoff Hurst 1966. godine i Gary Lineker 1986. u utakmici protiv Poljske.

Zahvaljujući tom hattricku Kane je prema SofaScoreu zasluženo proglašen igračem utakmice, a dobio je visokih 9,3.

England - Panama Rezultati uživo

 

 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • DamTi18cm 25.06.2018.

    E ljudi. Kako se gleda pozicija ako obje momcadi imaju isto bodova i golova a medusobni susret zavrsio npr. 0:0. Tko je onda prvi a tko drugi

  • 24.06.2018.

    englezi mogu daleko dogurati,prvi put nakon italije 90 imaju dobru ekipu

  • 24.06.2018.

    Lako im se na sirotinji iživljavati, vidjet će već oni po običaju kada dođe nokaut faza koliki su im dometi

Komentiraj...
Vidi sve komentare