To je to što me zanima!

Vida: Zbog kapetana na Čehe idemo s dodatnim motivom...

Kad netko izgubi člana obitelji i nama je teško. To će nam sve biti samo dodatan motiv više da za kapetana odigramo još bolje, da ga vratimo na razinu na kojoj je bio, kaže Vida
Vidi originalni članak

Hrvatski kapetan Darijo Srna u utorak kasno navečer vratio se u u reprezentativni kamp u Deuville. Nažalost, već drugi dan s Eura je otišao Marijam Mrmić. Treneru golmana preminuo je otac.

Na konferenciji na novinare bili su Domagoj Vida i Marcelo Brozović.

- Čeka nas veoma zahtjevna utakmica kojom možemo riješiti pitanje prolaska. Bilo je super protiv Tursle, dobro se osjećamo, atmosfera je još bolja. Ali, treba se spusitti na zemlju, razmišljati samo o Češkoj, pa gledati dalje. Maksimalno ćemo se koncetrirati kako bi uzeli tri boda i razveselili naviječe - rekao je Domagoj Vida.

POGLEDAJTE VIDEO: Domagoj Vida na konferenciji za medije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kapetana imamo dodatan motiv

- Sigurno da će ovo biti teža utakmica, Češka je trenutno bolja ekipa. Ali, na Euru se pokazalo da nema lakih utakmica pa ćemo morati upregnuti još više, dati više. No, sve je opet na nama. Ako budemo pravi, ako se opet budemo borili neće biti problema - dodaje Vida.

- Odlično se osjećam, dva dana su prošla od Turske, odmorili smo se, odradili masaze i lagane treninge, pa s time neće biti problema niti alibija. Ovo je Euro, svi smo spremni i čekamo Češku.

- Uvijek analiziramo suparnike, pa pričamo o svakoj poziciji. Strožer će mi reći bolje i lošije stvari o češkim napadačima, njihove savjeti će mi dobro doći. Mislim da Češka neće riskirati, opet će biti disciplinirani, pa nas pokušati iznenaditi na kontre. Mi smo bolji, imamo bolje igrače, sve će ovisiti o nama - dodaje Vida

Hrvatskoj se priključio kapetan Darijo Srna.

Piće s izbornikom? Ma to je nekakva šala

- Jako dobro znamo da smo velika obitelj, kad netko izgubi člana obitelji i nama je teško. To će nam sve biti samo dodatan motiv više da za kapetana odigramo još bolje, da ga vratimo na razinu na kojoj je bio. Vjerujem da će on biti pravi, pokretač svega - kaže Vida i dodaje:

- Darijo je veliki čovjek, još veći sportaš, siguran sam da će biti s nama.

O Čačićevoj nagradi ako pobijede Češku, Vida kaže:

- Piće s izbornikom? Ma to je bila nekakva šala, pred nama je Češka, razmišljamo samo o tome. Svi smo profesionalci, kada pobijedimo Čehe razmišljat ćemo o Španjolskoj. Neće biti opuštanja, idemo u svakoj utakmici dati sve od sebe.

Brozović: Češka bolja od Turske? Ne znam baš...

Stvarno sam se umorio protiv Turske, bila je to jako naporna utakmica po teškom vremenu, ali sam se već odmorio i bit ću spreman za Češku, rekao je Marcelo Brozović.

POGLEDAJTE VIDEO: Marcelo Brozović na konferenciji za medije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo nam je ključna utakmica, ako dobimo sigurno smo u drugom krugu. Vjerujem da ćemo odigrati kao protiv Turske,  daćemo svi biti na razini, pa da onda neće biti nikakvih problema - dodaje hrvatski veznjak.

- Češka? Gledali smo ih protiv Španjolske, vrlo su organizirana i kompaktna momčad. Najbolji igrač im je Tomas Rosicky na kojeg ipak treba malo više pripaziti. No, kažem, ako mi budemo pravi neće biti problema.

- Češka bolja od Tuske? Ne bih se složio s time. No, sve ćemo vidjeti u petak. I kako će se odvijati ta utakmica. U svakoj utakmici idem maksimalno bez obzira tko je na drugoj strani. Takav sam jednostavno od malena. Na terenu ne osjećam veliki pritisak, samo svaki put želim odigrati što je bolje moguće. I dati sve od sebe.

Najbolje mi je igrati u sredini

- Sigurno se bolje snalazim u sredini, ali i u Interu sam zadnjih 4-5 utakmica odigrao na desnom krilu. I to mi je jako pomoglo na prilagodbu. Na meni je samo da igram što je bolje moguće, bez obzira na kojoj se poziciji našao.

Tko vas se dojmio u dosadašnjem dijelu Eura?

- Italija. Stvarno su protiv snažne Belgije odigrali taktički odličnu utakmicu, svakome će protiv njih biti jako teško igrati" završio je Marcelo Brozović.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Marko Pejić 16.06.2016.

    ma pobjedit cemo mi cehe , sa kapetanom ili bez njega ( odnosi se samo na naseg darija )

  • Marko Pejić 16.06.2016.

    nesto novo na 24sata , sada kod pisca pise , Piše : iz Francuske : ...

  • prst_u_nos 15.06.2016.

    Jbt, pa tu više troolova nego navijača, kaj se javljate uopće odite na AFŽ i tam "partizanke" djelite, pustite nek djeca navijaju po forumima. Kaj bi bi bilo tek od komentara da je kojim slučajem rezervni dres repke crne boje i na noj HR grb? Imate praf podržite kapetana i repku...tko pita kaj ove iz nekakvih udruga propalih studenata neke katedre.."Nabrijte" se i čekajte petak ... bolje to nego bit u sukob interesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare