To je to što me zanima!

'Vatreni' stigli u kamp! Policija blokirala sve prilaze, i u šumi je

Vrijeme je poluoblačno, ali toplo, nekih 20 stupnjeva Celzijevih. Zanimljivost u ovom dijelu Europe su tzv. bijele noći. Kad smo sinoć došli u kamp oko 23 sata, još je bio dan
Vidi originalni članak

Nakon sat vremena vožnje iz Sankt Peterburga stigli smo pred kamp Šumska rapsodija u mjestu Iličevo, gdje će tijekom Svjetskog prvenstva boraviti hrvatska nogometna reprezentacija. U sami kamp nismo smjeli ući jer ga je blokirala policija i pušta samo službeno osoblje. Policajci su se rasporedili i po šumi kako bi zapriječila da netko nepozvan uđe.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Autobus s reprezentativcima nije se zaustavljao, samo je projurio pokraj okupljenih novinara i desetak navijača koji su stigli na ulaz. Prošli su rampu pod policijskom pratnjom i otišli prema 500-tinjak metara udaljenom hotelu.

Ispred rampe naletjeli smo na ekipu iz Zagreba i Sesveta, Darka, Moranu, Željka, Elenu i Zdravka, a s njima je i Rus Andrej. Hrvati nemaju ulaznice ni za jednu utakmicu, ali nisu htjeli propustiti priliku pozdraviti reprezentaciju pri dolasku u njihovu rusku bazu. Svi ih zaustavljaju i čestitaju im, a već sutra vraćaju se u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE  VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lagano zagrijavanje u Sankt Peterburgu

Javili smo se ispred stadiona Krestovskij u Sankt Peterburgu na kojemu će se igrati utakmice Svjetskog prvenstva. Polako se zagrijava atmosfera iako su još tri dana do njegova otvaranja. Navijači pristižu, fotografiraju se s maskotama, dolaze po ulaznice i sve ono što im treba za najveću smotru svjetskog nogometa.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

U obližnjem mjestu Roščino na rivijeri na Baltičkom moru bit će baza hrvatske nogometne reprezentacije i u resortu Šumska rapsodija provodit će vrijeme. Prva je utakmica protiv Nigerije u Kalinjingradu 16. lipnja, druga protiv Argentine u Nižnjem Novgorodu 21. lipnja, a treća protiv Islanda u Rostovu na Donu 26. lipnja.

Nadamo se kako ćemo kasnije putovati u Kazanj ili Nižnji Novgorod ako prođemo skupinu. Vrijeme je poluoblačno, ali toplo, nekih 20 stupnjeva Celzijevih. Zanimljivost u ovom dijelu Europe su tzv. bijele noći. Kad smo sinoć došli u kamp oko 23 sata, još je bio dan. Iza ponoći tek se spušta sumrak i oko 3 sata opet izlazi sunce. Cijeli dan je prohladno, ali ima sunca.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • skofun 11.06.2018.

    partizani uvijek vrebaju iz sume 😂😂😂

  • GOGA SPLIT 11.06.2018.

    Hrco14 . Potpisujem 100%100. Neka nam je stetno!!!!!!

  • 11.06.2018.

    Sta je u sumi???

Komentiraj...
Vidi sve komentare