To je to što me zanima!

Mandžo i Pjaca promašili dobre šanse, Juve je rutinski prošao

Juventus je pobijedio Porto i u drugoj utakmici i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Dybala je zabio iz penala pred kraj prvog dijela. Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu, Pjaca je dobio drugo poluvrijeme
Vidi originalni članak

Juventusovi navijači u ovo vrijeme prošle godine tugovali su nakon produžetaka u Münchenu kad je njihov klub ispao od Bayerna u osmini finala. Protiv Porta nije bilo baš nikakve drame. Siguran i rutinski prolazak u četvrtfinale.

Slavio je Juve 1-0 golom Dybale iz penala pred kraj prvog dijela. Porto nije bio ni blizu iznenađenja i Juventus je s ukupnih 3-0 prošao među osam najboljih u Europi. 

Porto je trebao pravo malo čudo u uvratu. Posljednji koji je dobio Juve u Torinu je Udinese, u kolovozu 2015. godine. Juventus je od tada doma odigrao 45 utakmica u svim natjecanjima i nitko ga nije dobio. Nisu to večeras uspjeli ni Portugalci.

Mandžukić je krenuo od prve minute protiv Porta, Pjaca je čekao šansu s klupe. Juve je bio puno bolji, stvorio je nekoliko šansi u prvom dijelu, dvije dobre imao je i Mario Mandžukić.

Portov tragičar je Maxi Pereira koji je pred kraj prvog poluvremena golmanski obranio Higuainov šut. Tu nije bilo prevelike dileme za suca. Penal i crveni.

Dybala je penal pretvorio u 1-0 i Porto se od vrlo teške situacije našao u nemogućoj misiji.

Marko Pjaca dobio je šansu od prve minute nastavka. Bio je rastrčan, željan igre, a pamtit će se hrvatska akcija kad je Mandžo sjajno petom iz prve proigrao Pjacu, a ovaj je primio loptu na prsa i pucao kraj stative.

E, da je to ušlo...

Jedan velikan ispao, drugi nastavlja

Iker Casillas nakon današnje utakmice ušao je u povijest kao igrač s najviše nastupa u povijesti europskih natjecanja. Ovo mu je bila 175. utakmica i prestigao je dosadašnjeg rekordera Paola Maldinija.

Na kraju utakmice pozdravio ga je još jedan velikan, Gianluigi Buffon.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ivan295 15.03.2017.

    Nikad Nisan propustio juventusovu tekmu juve u srcu idemo po naslov

  • Dr.Gonzo. 15.03.2017.

    Igrac obranio gol rukama, penal za Juventus. Zalit ce se inter, Milan I Napoli

  • w1zL 14.03.2017.

    Juve 1, Lester 1. Kvota 6. Kakav poklon danas :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare