To je to što me zanima!

"Topnici" razbili Liverpool na Emiratesu, Lovren bio na klupi

Arsenal je na svom Emiratesu svladao Liverpool 4-1 u derbiju 31. kola Premier lige. Dejan Lovren cijelu je utakmicu proveo na klupi. Arsenal je sad drugi, "redsi" peti...
Vidi originalni članak

Briljantnom igrom u završnici prvog poluvremena Arsenal je slomio otpor Liverpoola na Emiratesu 4-1 i došao na drugo mjesto premijerligaške ljestvice. Dejan Lovren oporavio se od ozljede, no cijelu je utakmicu prosjedio na klupi.

Ključni trenuci dogodili su se u posljednjih osam minuta prvog poluvremena, kada su "topnici" zabili tri gola. U 37. minuti Arsenal je poveo golom Héctora Bellerína u 37. minuti na asistenciju Ramseyja. Tri minute poslije Mesut Özil pogodio je iz slobodnog udarca za 2-0, a već u 45. bilo je velikih 3-0. Sjajno je s 18 metara potegao Alexis Sánchez.

Malenu nadu za povratak u utakmicu Liverpool je dobio 14 minuta prije kraja, kada je Bellerín u pokušaju izbijanja lopte skrivio penal na Sterlingu. Precizan iz penala bio je Jordan Henderson. No nada je trajala samo osam minuta. Emre Can srušio je Welbecka za drugi žuti karton i "redsi" su kraj utakmice dočekali s desetoricom.

Točku na "i" lijepe Arsenalove predstave stavio je Olivier Giroud u prvoj minuti sudačke nadoknade. Francuz je pogodio na dodavanje Sáncheza.

"Topnici" s dvije utakmice više od vodećeg Chelseaja stigli su na četiri boda od "bluesa", a City zaostaje dva i ima utakmicu manje. Liverpool je s 54 boda na petom mjestu, a prestići ga mogu i Southampton i Tottenham.

Pogledajte detaljnu statistiku utakmice na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Glasaj za HSP1861 05.04.2015.

    Dice biti nego na klupi.

  • beemysm 04.04.2015.

    pa ovo je katastrofa od momcadi...kao da je istcala ekipa NK Donji Ljubiš a ne Liverpool...onaj Carragher pljuje po Lovrenu, a danas toliko brzopletih dodavanja, dodavanja suigracu iza ledja, dodavanja napamet...panicnih dodavanja...pa ljudi moji to je katastrofa od L'poola bila...zasluzili su 6 komada u prvom poluvremenu primiti a ne samo 3

  • 04.04.2015.

    Opet smo moćni!! Da nije bio loš početak sezone, bilo bi svega. Ali u 2015. samo 3 poraza dosada, sve ostalo pobjede! Bitno samo da su svi zdravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare