To je to što me zanima!

Održan otvoreni trening uoči velikog FFC spektakla u Areni

Na otvorenom treningu bio je prisutan American Top Team  kao i poznati borci iz Slovenije, Srbije i Hrvatske. Od naših su se predstavili Filip Pejić, Ivica Trušček, Mladen Brestovac i Jasmin Bajrović
Vidi originalni članak

Otvoreni trening FFC-a održao se povodom eventa FFC27 'Night of champions'. Taj će se spektakl održati 17. prosinca u Areni, a na njemu će sudjelovati svi najbolji borci iz naše regije.

POGLEDAJTE VIDEO

Na otvorenom treningu bio je prisutan American Top Team  kao i poznati borci iz Slovenije, Srbije i Hrvatske. Od naših su se predstavili Filip Pejić, Ivica Trušček, Mladen Brestovac i Jasmin Bajrović, Srbe predstavlja Darko Stošić, a Slovence Samo Petje.

Čelni čovjek FFC-a Orsat Zovko najavio je veliku večer u Areni.

- Digli smo se na svjetski nivo, mi radimo produkciju u Americi. Ako maknemo UFC i Glory sa strane, mi smo jedina firma na svijetu i jedini koji radimo produkciju eventa u Americi i Europi. Sad je kraj sezone, kruna sezone. Po prvi puta smo u situaciji da napravimo event gdje su svi šampioni na jednom mjestu. Napravili smo nešto po prvi put ovako na ovim prostrima. Iduća sezona će biti najbolja dosad - pa otkrio naredne planove:

- Očekujem da pozicioniramo svoj biznis u Americi. Da imamo 4-6 evenata godišnje tamo i isto toliko u top europskim destinacijama. Imamo planove, mislim da smo u samom vrhu ovog sporta.

O interesu za spektakl rekao je sljedeće:

- Prodaja ide jako dobro, ima još jedan mjesec do početka eventa. Cijene su popularne od 80 do 180kn, to je veliki show svjetske produkcije.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SAINT 24.11.2016.

    zašto se Čikotić ne bori sa Brestovcem nego neki francuz , žrtveno janje , stošić se previše forsira a u stvari je jedan polovni mma borac , svaka čast Bajroviću i Petjeu , to su tvrdi borci koji zaslužuju borbu za pojas , nema ni Plazibata , sve ovo miriše na onako priredbu da zarade promotori.............................................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare