To je to što me zanima!

Voljeni šampion Stipe: Stotine fanova došlo pozdraviti prvaka

STIPE JE STIGAO Naš šampion posjetio je Zagreb gdje se u trgovini Top Sport u Avenue Mallu od 18h družio s obožavateljima kojih je stiglo oko petstotinjak. Pogledajte kako to izgledalo u videu
Vidi originalni članak

UFC-ev prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić stigao nam je u Hrvatsku. Oko 14.15 sati sletio je na zagrebačku luku Pleso, a nije davao izjave kako je bilo i planirano. 

Stipe se od 18 sati družio s brojnim obožavateljima u trgovini Top Sport u Avenue Mallu od 18h, a kako je to izgledalo, možete pogledati u videu:

POGLEDAJTE VIDEO

Boravio je na spomenutoj lokaciji gdje se okupilo oko više od petstotinjak obožavatelja koji su stvorili ogromne gužve kako bi upoznali svog miljenika, a neki su stigli oko 15 sati kako bi zauzeli što bolju 'startnu poziciju'. I stari i mladi došli su pozdraviti velikog prvaka koji će sutra održati otvoreni trening.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vozi Miško 03.11.2016.

    Blago nama.

  • hrvoje14 02.11.2016.

    Ok volim kad pobjedi al slaviti nekog ko nezna hrvatski.Pa mogo je nauciti do sada da toliko voli hrvatsku

  • Gunersss_ 02.11.2016.

    Sto se jedu go... prema njemu..strasno kak su ljudi ljubomorni..ČINJENICA je da on ima grb na nozi vec godinama,znaci nisu samo korijeni u pitanju,bit ce da stvarno voli Hrvatsku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare