To je to što me zanima!

Šampion Liverpool došao kući, spektakularna parada u gradu

Osvajači Lige prvaka vratili su se u svoj Liverpool. Crveni 'double-decker' u cabrio izdanju prolazi kroz špalir od zračne luke prema centru grada u kojem će biti spektakularna proslava
Vidi originalni članak

Igor Bišćan kaže da je 2005. kada se Liverpool vratio sa trofejem osvajača Lige prvaka iz Istanbula službena procjena broja navijača koji su dočekali Redse bila: okruglo milijun ljudi! Milijun navijača bio je na ulicama. A i ove godine brojka je bila tu negdje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Redsi" su se u cabrio double-deckeru od zračne luke vozili kroz špalir prema centru Liverpoola u kojem ih je čekala - spektakularna parada.

Neki od heroja bili su lagano umorni. Mohamed Salah je u avionu zaspao pored Dejana Lovrena i to: grleći trofej!

Lovren se za dva dana priključuje Vatrenima koji se u Rijeci i Opatiji pripremaju za subotnji Euro-kvalifikacijski meč sa Walesom u Osijeku. Ryan Giggs u Slavoniju ne dovodi nijednog trijumfatora sezone 2018/19, Zlatko Dalić stiže s dvojicom: osvajačem Lige prvaka Dejanom Lovrenom i osvajačem Europske lige Mateom Kovačićem!

POGLEDAJTE CIJELU PARADU PRVAKA:

Raspoloženje u gradu Beatlesa je očekivano. Pogledajte presretne face trenera i kapetana, europskih prvaka Jordana Hendersona i Jürgena Kloppa koji su iznijeli trofej na tlo Liverpoola (u pozadini se smiješi i medalju pokazuje Brazilac Firmino):

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 02.06.2019.

    bravo reds

  • 02.06.2019.

    A kada će naslov engleskoga prvenstva?? Za 30 godina??

  • Papatest 02.06.2019.

    Jel piva Tonson

Komentiraj...
Vidi sve komentare