To je to što me zanima!

Kakva utakmica! Osam golova, pobjeda Reala i sjajni Kovačić!

Real je pobijedio Deportivo deveti put zaredom! 'Kraljevi' su slavili 6-2 i to bez Ronalda, Modrića, Kroosa... Kovačić je igrao cijelu utakmicu, nije zabio, ali bio je jedan od najboljih igrača
Vidi originalni članak

U Madridu je ostavio Ronalda i Kroosa, na klupu posjeo Modrića, Navasa, Benzemu, Casemira i Carvajala. Ne samo da je Zinedine Zidane pobijedio Deportivo 6-2 čime je Real vladar svoje sudbine, već je i odmorio pola momčadi., a usput dobio i slatke brige jer dugo će se pričati o fantastičnoj partiji Isca, Kovačića, Asensija, Jamesa i društva.

Sjajna utakmica, prepuna ritma  golova, stativa, sjajnih poteza... Igrači koji ne dobivaju toliko šansi kod Zidanea pokazali su treneru da itekako može računati na njih. Morata je to napravio već u 54. sekundi zabivši za 1-0. James je prije isteka 15. minute pogodio za 2-0, a Real je još promašio dva, tri zicera i mogao je razbiti Deportivo.

 

Kova, majstore!

Mateo Kovačić je odigrao sjajnu rolu kod drugog gola, odlično je povukao loptu i počeo akciju, a dva gola pala su i nakon njegovih osvojenih lopti. Kova je bio pravi vladar Realovog veznog reda i pravi Modrićev nasljednik. Bilo ga je po cijelom terenu, počinjao je akcije, bio je sjajan u defenzivi i u otvaranju napada...Ma, bio je pravi, jedan od boljih na terenu.

No ne bi to bio Real kad si ne bi malo zakomplicirao stvari. Istina, trebalo je biti 3-0 jer je Marcelov gol neopravdano poništen zbog ofsajda koji nije bio. Nakon toga i svih onih silnih zapucanih šansi, Real prima i Deportivo se vraća u utakmicu praktički iz prve prave šanse. Real uzvraća golom Vazqueza pred kraj prvog poluvremena.

Barca i Real večeras zabili 13 golova

U nastavku su Madriđani dominirali i dotukli Deportivo. James je zabio drugi gol, pogodio je i Isco okrunivši svoju sjajnu predstavu, gosti su malo uljepšali stvari preko Joselua.

Ali Casemiro je ušao s klupe i pogodio za konačnih 6-2. Barcelona je Osasuni zabila sedam komada, Real Deportivu šest i nastavlja se utrka za naslov prvaka. Barcelona vodi, Real je drugi s istim brojem bodova, ali i s velikim adutom u rukavu, utakmicom manje koju mora odraditi kod Celte koja neće imati previše motiva jer ne može ni gore, a ni dolje na ljestvici.

Čeka nas pravi triler u La Ligi, čini se do zadnjeg kola...

Idi na 24sata

Komentari 188

  • uberalles 27.04.2017.

    da

  • tomica19_1 27.04.2017.

    Ova utakmica je dokaz kako se igra protiv barce a kako protiv reala...pametnom dosta

  • simunicevdom 27.04.2017.

    Baravo Sindaricu na veoma dobrom objektivnom clanku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare