To je to što me zanima!

Hajdukovo slavlje u Koprivnici: Apotekari bez lijeka za Futacsa

Hajduk je pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici 2-1, oba gola za Splićane zabio je Marko Futacs. Splićani su ranije osigurali treće mjesto, Belupo je šesti, ali može ga preskočiti Istra u subotu
Vidi originalni članak

U zadnje dvije utakmice zabio je šest golova i sad je na 18, teško da će mu netko oteti titulu najboljeg strijelca. Tri gola manje imaju Hodžić i Andrijašević koji igraju jedan protiv drugoga u derbiju Dinama i Rijeke u subotu na Maksimiru.

Hajduk je na krilima Marka Futacsa završio sezonu pobjedom u Koprivnici (2-1). Zabio je Mađar u 8. i 25. minuti (iz penala), dok je za Belupo strijelac bio Međimorec.

Hajduk je i prije zadnjeg kola osigurao treće mjesto, Belupo je branio šestu poziciju, a Istra ga može preskočiti u subotu pobjedom protiv Intera u Zaprešiću.

Splićani se iz Koprivnice vraćaju s tri boda prvi put nakon listopada 2015. kad je bilo 1-0. U rasterećenoj utakmici u kojoj ni Hajduk ni Belupo nisu imali što izgubiti, nismo vidjeli nogometnu ljepoticu, ali vidjeli smo da Hajduk konačno ima pravog napadača, kilera koji zabija i iz polušansi.

Stipica je izbio loptu, Bašić prebacio glavom na Futacsa, a ovaj između dvojice pogodio za 1-0 u osmoj minuti. Pa se prebacio na asistente i dodao Ercegu koji pada u šesnaestercu. Mađar uzima loptu i u 25. minuti zabija za 2-0.

Slavenu je nadu vratio Međimorec 15 minuta prije kraja, ali nije uspio do izjednačenja. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Joker123 27.05.2017.

    HŽV

  • arhex 26.05.2017.

    a sad nema komentara kak se hajduku pomoglo s nepostojećim penalom i sviranim nepostojećim zaleđem kod 0-1 dok je ivanovski sam išel prema golmanu...

  • POTPEC 26.05.2017.

    Čestitke Hajduku na pobjedi i žalost šta prvenstvo još ne traje bar desetak kola. Ko zna na kojem bi se mjestu onda naša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare