To je to što me zanima!

Uznemirujuća snimka: Igraču vadili jezik nakon kolabiranja

Nogometaš Wydada Casablance Fabrice Ondama primio se za prsa nakon čega je kolabirao. Liječnici su brzo reagirali, izvadili mu jezik te mu praktički spasili život
Vidi originalni članak

Već dulje vrijeme svjedoci smo tragedija u kojima nogometaši na terenima prerano gube život, a umalo se jedan takav scenarij dogodio na utakmici u Maroku

Nogometaš Wydada Casablance Fabrice Ondama primio se u predjelu prsa, zatražio je liječničku pomoć te ubrzo nakon toga kolabirao. Liječnici su ekspresno priskočili u pomoć onesvještenom igraču te mu izvadili jezik kako ga ne bi progutao. 

Na veliku sreću brza i spretna reakcija dala je sretan završetak 'vrativši ga u život' nakon čega se Ondama osovio na noge.

Za one osjetljivijeg želuca, snimka je poprilično uzmemirujućeg sadržaja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 25.11.2013.

    Sretno s oporavkom :)

  • zgpurger1 25.11.2013.

    Sport je odavno prešao granice,tijelo se iscrpljuje do maksimuma,a kad i dolazi do ozljeda,nekim "čudom"se zaliječe nevjerojatno brzo,ništa ne ide prirodinim putem.Još u fazi razvoja se pretjerano opterećuju i tijelo trpi,karijere sve ranije počinju ali nažalost i sve ranije završavaju,igrači su roba na tržištu.Trka za lovom na teret zdravlja.

  • JunFan 25.11.2013.

    Nije mi jasno zašto su mu dopustili da se ustane i odšeta s terena, trebali su ga na nosilima izvesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare