To je to što me zanima!

Uznemirujuće! Divljak se naziva trenerom, na videu mlati djecu

EGIPAT Iako dječak na sebi ima rukavice i kacigu, ne može ništa čovjeku koji je triput veći od njega. A trener ga zato bezdušno mlati šakama i nogama. Navodno se radi o majstoru borilačkih vještina
Vidi originalni članak

Nevjerojatna snimka kruži društvenim mrežama. Navodni trener borilačkih vještina, Capth Helal iz Egipta, pohvalio se na svome Facebook profilu kako trenira nove borce i to je, u najmanju ruku - stravično.

U jednom od tih videozapisa udara dječaka koji ima maksimalno šest, sedam godina. Iako dječak na sebi ima rukavice i kacigu, naravno da ne može ništa čovjeku koji je triput puta veći od njega. A trener ga zato bezdušno mlati šakama i nogama. Dečak nekoliko puta pada na pod ili odleti do svojih prijatelja u 'publici'.

Čovjek koji se naziva trenerom, navodno je majstor borilačkih vještina. Može se nazivati i krumpirom ispod peke, ali trener nije. Jer trener je, prije svega pedagog. Uzor. Tek onda prenositelj znanja. Ovo je čisto nasilje i nema veze s treniranjem ili očvršćivanjem.

NOVI SKANDAL Conor McGregor u zatvoru zbog pokušaja silovanja na Korzici?!

Koliko se god ustajao i pokušao obraniti, nije uspio. Trener ga brutalnim udarcima konstantno šalje na tlo. Uostalom, pogledajte ovaj šokantan video sami.

Pozor: sadržaj je uznemirujuć.

Snimku možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa Stipom Miočićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • be yourself 17.09.2020.

    Imamo mi svojih divljaka.

  • zeko-13 17.09.2020.

    Pozdrav u fulu za sve vere i sve nacije :)

  • ☠☠☠☠☠ 16.09.2020.

    Kako se mali ustajte ambiciozno nakon svakog udarca! Odličan je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare