To je to što me zanima!

Vaha je bio u pravu: Vrsaljko ide na operaciju trbušnog zida

Mlada zvijezda Dinama ipak mora na operaciju trbušnog zida. Operativni zahvat će obaviti u petak u Münchenu, a liječnici predviđaju da će se treninzima za dva tjedna
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko dva je dana bio na pregledu ozlijeđenog trbušnog zida u Münchenu i liječnici u tamošnjoj klinici zaključili su da mora na operaciju. Desni bek Dinama svojom ozljedom i odbijanjem operacije uznemirio je trenera Vahida Halilhodžića prije derbija protiv Hajduka. Iskusni Vaha na presici je rekao kako niti jedna njegova momčad nije imala toliko problema s ozljedama kao Dinamo, a šećer na kraju bio je Šimin bolni trbušni zid. Jedino rješenje je, po Vahinoj prognozi, bila operacija. No Šime se pobunio, a Zdravko Mamić čak je rekao da je mogao i igrati u derbiju.

No pregled u Njemačkoj pokazao je da je Vaha ipak bio u pravu. Vrsaljko će na operaciju i to već u petak u istoj klinici u Münchenu gdje je i dobio dijagnozu. No iako sve zvuči zabrinjavajuće, već dva tjedna nakon operativnog zahvata mlada zvijezda 'modrih' bi mogla početi treninrati. Prema informacijama liječnika nije isključeno da Šime čak i zaigra u HNL-u prije kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dalmatinac12345 24.03.2011.

    šime sretano ti, i želim ti što brži oporavak ! pozdrav ZADAR I CJELA DALMACIJA JE UZ TEBE

  • sohigh 24.03.2011.

    normalno kad covjek razumije nogomet,nije to samo šutanje lopte to je biznis,vaha daj nam ligu prvaka :)

  • vuvuzela007 24.03.2011.

    Vaha je car

Komentiraj...
Vidi sve komentare