To je to što me zanima!

Vaha je isplanirao svaki detalj, ali mu pripreme diktira vrijeme

Ozljede su poremetile pripreme, nismo napravili baš sve. No svi moraju biti spremni, rekao je Vaha koji će igrače odvesti u Rovinj zbog lošeg vremena u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije utakmice protiv PAOK-a Vahid Halilhodžić zbog lošeg vremena i terena odveo je momčad na pripreme u Rovinj. Napokon je dočekao da momčad sam pripremi, no ni tu mu ne ide sve kako je zamislio. Vrijeme ga je dosad poslužilo, no u petak su se vratili u Zagreb, a prognoza najavljuje pogoršanje vremena.

- Pred kraj priprema u Turskoj vidio sam da su igrači pomalo nervozni. Ipak ih 15 dana nije bilo kući - izjavio je nakon povratka Dinamov trener.

Igrači su dobili dva slobodna dana, no zbog najavljenog lošeg vremena u Zagrebu, Halilhodžić razmišlja da momčad ponovno odvede u Rovinj.

U zadnja dva tjedna formu bi trebali loviti i ozlijeđeni Sammir, Chago, Bišćan, Cufre...

- Malo su te ozljede poremetile ove pripreme, nismo napravili baš sve. No svi moraju biti spremni, tek tad će konkurirati - kaže Vaha.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pacijent 13.02.2011.

    pa vidijelo se do sada sta su napravili dosadasnji treneri dinama dok nije vaha dosao tu se hrvali sa hajdukom ili nekim drugim kojeg bi svaki drugo ligas njemacke ili engleske naprasijo 7-8 komada a ovako je sada dinamo jednostavno klasu bolji od svih nasih klubova pa vi lupajte minuse koliko zelite!! Dinamo bi mogao momentalno odrzati sredinu tablice da igra u bilo kojoj zemlji dok ostali klubovi na zalost ne znam dali bi se odrzali u trecoj ligi !! naj vise mi zao NK Osijeka zato sto klub ima tradiciju veliku i za vrijeme juge su uvijek bili medu boljima a sada na zalost zbog loseg rukovodstva nemaju za struju i vodu!!!tuzno tuzno

  • bolitek 12.02.2011.

    a sto je to vahid napravio??? Vahid prima 1 milijun eura godisnje, je li to normalno da se daje za ovakve rezultate? Jedino sto je pozitivno bilo je pobjeda nad Villarealom, ali ruku na srce sa nekompletnim sastavom Villareala, ali zato u uzvratu je bila prava slika kada smo mogli primiti 10 komada, zatim porazi od Paoka, ispodprosjecnog kluba!!! Mogu nabrajati do sutra, ali mislim da cete vi ostati istoga misljenja, jer ste sebi umislili nesto u te glave!

  • buffon_boy 12.02.2011.

    Dajte nam Barcelonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poderali bi je sa 4-5:0 kao od šale sa Vahom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare