To je to što me zanima!

Vaha: Nakon pobjede želim čuti pjesmu u svlačionici!

Halilhodžić je najavio izmjene. 'Nekoliko igrača će otići, a nadam se da ćemo neke i dovesti. Sad shvaćam težinu posla koji me čeka', kaže Vahid
Vidi originalni članak

Skakao je Vahid Halilhodžić pored klupe, u jednom trenutku nezadovoljno geastikulirao, pa odmah potom pljeskom hrabrio svoje igrače i pokušavao ih probuditi u očajnom prvom poluvremenu.
- Volio bih da sam mogao više sjediti, ali bili smo u “belaju” nakon primljenog gola. Vidio sam strah u očima svojih igrača, bili su potpuno blijedi. Došao sam u Dinamo s mora, već mi i preplanulost nestaje, a ni izbliza nisam blijed kao neki moji igrači - uz smiješak je rekao trener Dinama stalno ponavljajući da je strah najveći problem.
- Nisu uplašeni samo igrači, već i svi koji ih okružuju. I ne smije nakon pobjede biti tišina u svlačionici. Moram čuti pjesmu! - dodao je Vahid.
U idućim danima bit će i promjena u kadru.
- Nekoliko igrača će otići, a nadam se da ćemo neke i dovesti. Sad sam shvatio težinu posla koji me ovdje čeka - zaključio je trener Dinama.

ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE DANAS U 13 SATI
Nogometaši Dinama i Hajduka danas će saznati protivnike u skupinama Europa lige. 
Ždrijeb je na rasporedu danas u 13 sati u Monte Carlu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Philly76 27.08.2010.

    @ante07 jesi gledo utakmicu ako je dinamo umjetni klub zašto je vrsaljko ostavio srce na terenu i dečko se trudio i bio najbolji, ademi je toliko čvrst i odlučan u startovima, cufre je pokazao što znači odanost klubu i igra sa duplom manjom plačom a najbolji je dinamov obrambeni igrač u par godina.Rukavina i Sammir su preporođeni pod Vahinim vodstvom zato ne govori da je umjetni klub jer NIJE. Sretno Dinamu i Hajduku sa ždrijebom i navijam za europsko proljeće i jednih i drugih!!

  • šaban_šaulić 27.08.2010.

    Vahide ti si kralj!

  • maicon2 27.08.2010.

    na kojem jeziku jer ih pola nezna hrvatski kako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare