To je to što me zanima!

Vaha nakon ulaska u osminu: 'Moji su dobili za arapski svijet'

Ne zanima me ramazan. Fokusiran sam samo na Njemačku, rekao je Vahid Halilhodžić nakon utakmice protiv Rusije i povijesnog prolaska u osminu finala SP-a
Vidi originalni članak

Uh, kakva je ovo uživancija. Govor prije utakmice djelovao je na moje igrače. Rekao sam im da predstavljaju arapski svijet i poslije utakmice da budu ponosni, rekao je nakon 1-1 protiv Rusije i prolaska u osminu finala Vahid Halilhodžić.

Igrao je Alžir na rezultat i u tome potpuno uspio. Situacija je bila slična kao i u našoj skupini. Znao je Vaha da mu je Rusija najveći konkurent za treće mjesto. Pripremao se šest mjeseci za tu utakmicu i uspio. I bod mu je bio dovoljan za povijesni uspjeh Alžira.

- Volim kad se moja momčad tako srčano bori, to su pravi heroji. Ponašanjem i pristupom zaslužili smo proći dalje - dodao je ponosni Vaha.

Na prvenstvu 1982. godine Alžir je pobijedio Njemačku 2-1. S Nijemcima će igrati za prolaz u četvrtfinale SP-a.

- Daleko je dogurao moj "mali Alžir"... Igra protiv "velike Njemačke". Nadam se da će Brazilci biti na našoj strani.

Počeo je ramazan, sveti muslimanski mjesec u kojem prakticiraju strogi post.

- Nisam došao na SP da bih govorio o islamu. Zanima me samo nogomet - dodao je bivši Dinamov trener.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ekser07 28.06.2014.

    vaha dodje na klupu dinama nakon par dana dinamo tuče villareal 2:0,poslije dodje narkoman mamic i otjera majstora. da bi došli kljuno ivankovic i tako više puta.kod vahe nema ulaska u svlačionicu i psovanja majke treneru dok kod ove dvojice mamic izreda im se na cijelu familiju psovkama..pametnom dosta..

  • radilova kosa 28.06.2014.

    Za arapske dolare, ne laži Vaha, znam te iz mladosti. Ne voliš ti nikog više od svoje raje. I dolara, što je razumljivo. Čestitam.

  • misko243 28.06.2014.

    pa sto mozes ocekivati kad mu je murinjo na slicici? capi dobar ali neshvacen komentar

Komentiraj...
Vidi sve komentare