To je to što me zanima!

Vaha: Ne napuštam Dinamo ni ako dobijem ponudu iz snova

Trener Dinama za Dnevni avaz je pričao o Dinamu. Kaže kako uživa u Zagrebu i da ne odlazi dok se Dinamo ne plasira u Ligu prvaka. Najavljuje dvostruku krunu
Vidi originalni članak

Zagreb je stvarno lijep, ali sam samo jednom uspio prošetati Trgom bana Jelačića i samo sam dvaput bio u kazalištu. Nemam previše vremena zbog obaveza u klubu, rekao je Vahid Halilhodžić u razgovoru za Dnevni avaz. Dinamov trener zagrebačku momčad preuzeo je u kolovozu nakon odlaska Velimira Zajeca i niza loših igara pod Zekinim ravnanjem. Prvaci su u prvenstvu zaostajali tri boda za Hajdukom, a u Europi su odigrali nekoliko sramotnih utakmica te se činilo da će navijači 'modrih' ovu sezonu gledati jednu od najlošijih momčad posljednjih godina.

- Ne bih napustio Dinamo ni da mi dođe ponuda iz snova. Pa i u ova četiri mjeseca sam ima nekoliko više no dobrih ponuda, ali sam ih sve redom odbio - priča Vaha.

Tvrdi kako je zadovoljan do sada postignutim u Dinamu.

- Puno sam napravio s Dinamom. Imamo pet bodova prednosti pred Hajdukom, u pretkolu Lige prvaka smo ispali od Šerifa, a na kraju nam je malo nedostajalo da prezimimo u Europskoj ligi. Za 2011. godinu želim si duplu krunu s Dinamom i plasman u Ligu prvaka - kaže Dinamov trener.

O Zdravku Mamiću i njegovom posljednjem ispadu nije želio pričati opravdavajući se godišnjim odmorom.

- U Francuskoj sam i ne pratim hrvatske medije. Daleko sam od toge i nemam što pričati o toj temi.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • NAJFUG 28.12.2010.

    Dobitni parovi i sigurne oklade, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

  • kianer 28.12.2010.

    vaha je gospodin na terenu i van terena..toliko svi pricamo da želimo naš klub gledati u europi što dulje, i kada konacno dođe jedan vrhunski trener koji posloži kockice na terenu i van terena pojedinci ga pljuju i svašta mu dobacuju ....smješno...nikad necemo ništa napraviti..ne zbog vahe ili mamica ili nekog treceg,vec zbog pojedinih primitivaca...

  • koma ćovo 27.12.2010.

    kad je dolazio bio sam skeptik. To je,sad znam,bilo samo zato jer pojma nisam imao o njemu.Danas imam samo pozitivnu sliku o njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare