To je to što me zanima!

Halilhodžić: Nije prvi put da Morales kasni, čeka ga kazna

Nakon razgovora s njim i objašnjenja ću odlučiti hoće li kazna biti drastičnija jer mu nije prvi put da je to napravio, kaže Vaha kojemu se ne sviđa Moralesovo kašnjenje
Vidi originalni članak

Iako nije mogao računati na nekolicinu standardnih igrača poput Rukavine, Etta, Sammira, Vrsaljka i Cufrea protiv Hrvatskog dragovoljca trener Vahid Halilhodžić lako se obračunao s 'fenjerašem'.

No, dok su spomenuti imali 'ispričnicu' Pedro Morales se još nije pojavio u Maksimiru nakon reprezentativnih obveza s Čileom. Pravila nalažu da se igrač mora pojaviti u roku od 48 sati ako igra na drugom kontinentu.

Subota je došla, a od nesmotrenog Čileanca ni traga ni glasa...

- Ne znam je li se još vratio, ali sigurno kasni, nije mu prvi put. Ja ću odlučiti kako će biti kažnjen. Nakon razgovora s njim i objašnjenja ću odlučiti hoće li kazna biti drastičnija jer mu nije prvi put da je to napravio - rekao je Dinamov trener po završetku utakmice sa Hrvatskim dragovoljcem.

Ako se pokaže da je Moralesovo kašnjenje bilo neopravdano, Halihodžićeva kazna bi mu mogla zapečiti sudbinu u Dinamu u kojem više nema povlašten status.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cofy86 21.11.2010.

    adrijana_volim_te somino jedna ti ne znas ni sta je on a ne osobno poznajes mentalitet.on je cileanac

  • purger30 21.11.2010.

    on je jedan prevarant kao i onaj cernat kaj je bil u hajduku i točka!!!

  • adrijana_volim_te 21.11.2010.

    Ma treba kupiti Ibrahimovica i Morales moze da ide! Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare