To je to što me zanima!

Vaha se drži načela: Derbi igra bez Tonela i Sylvestra

U Maksimir su u prijelaznom roku stigla pojačanja, no Vahid Halilhodžić na njih ne računa na ovoj utakmici. Tonel, Sylvestr i Bećiraj bit će gledatelji
Vidi originalni članak

U subotu se igra jedini pravi hrvatski derbi, na Poljudu Hajduk dočekuje Dinamo. Nakon dugo vremena konačno bi mogli gledati dobru utakmicu jer su obje momčadi u naletu, atmosfera je u oba tabora odlična zbog izborene Europske lige, a atmosfera na stadionu će nema sumnje biti fantastična. No, s obzirom na važnost utakmice, ne bi čudilo da se derbi pretvori u 'tučnjavu', kao što je i bilo u Splitu posljednjih godina. Hajduk ima bod više nakon šest kola.
U Maksimir su u prijelaznom roku stigla pojačanja, no Vahid Halilhodžić na njih ne računa na ovoj utakmici. Tonel, Sylvestr i Bećiraj bit će samo gledatelji.
- Možda će ići s nama na put, ali neće biti u kadru. Postoje pravila koja se moraju poštivati. Da sutra dođe najbolji igrač svijeta ne bi igrao u Splitu. Imam svoja načela, treba poštovati one koji su već bili u svlačionici - rekao je 'modri' trener za SN.

ZBOG IBANEZA NA TRENINGU CIJELI STRUČNI STOŽER

U Maksimiru se u srijedu treniralo samo jednom, poslijepodne. Ujutro je zbog ozljede prepona individualno trenirao samo Ibanez. A zbog njega je na trening morao doći cijeli stručni stožer! Kako je Vaha rekao, to je tretman koji respektira igrača. A respektirali su ga četiri trenera, liječnik i fizioterapeut.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MALDINI1899 09.09.2010.

    to je uredu od Vahe. :) ...btw. nadam se da ovaj put bi moglo bit manje od 2-3 crvena -.-\"

  • dado40 09.09.2010.

    Mamiću,odlazi!!!

  • BERISLAE 09.09.2010.

    Pričajte vi koliko hočete u našem nogometu je samo jedno ime koje ima rezultat iza sebe i koji što kaže to ostvari a to je Zdravko Mamić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare