To je to što me zanima!

Vaha: U šoku sam, pa jučer je bio tu s nama. A sad je nestao

Bio je tu u klubu, došao se oprostiti i sad ovo. Teško mi je uopće pronaći riječi, rekao nam je Vaha Halilhodžić o Emilianu Sali kojeg je trenirao u Nantesu i čiji je avion nestao iznad Engleskog kanala
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati. Nemoguće da se to dogodilo. U šoku sam. Teško je naći prave riječi, javio se Vahid Halilhodžić, koji je Emiliana Salu, argentinskog nogometaša čiji je avion nestao iznad Engleskog kanala, trenirao u Nantesu. 

TRENIRAO GA HALILHODŽIĆ Avion sa zvijezdom Premierlige nestao iznad Engleskog kanala!

Sala je potpisao za Cardiff City u transferu od 17 milijuna eura. U ponedjeljak je bio u Nantesu, došao je pozdraviti suigrače. Oprostio se od njih i sjeo u avion koji je nestao iznad Engleskog kanala, blizu otoka Alderney koji je dio Kanalskih otoka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa jučer smo bili s njim, bio je tu u klubu. Došao se oprostiti s nama. I sad ovo. Svi smo u klubu šokirani - dodao je Halilhodžić.

Francuska kontrola leta izgubila je kontakt s avionom blizu Kanalskih otoka, u Engleskom kanalu bliže francuskoj obali. 

Vjeruje se kako je avion nestao kod nenaseljenog otoka Alderneya.

- U 20.23 sata primili smo poruku da je mali avion nestao s radara blizu Alderneya. Odmah smo pokrenuli masivnu potragu i operaciju spašavanja u koju su bili uključeni helikopteri i brodovi. U avionu je bilo dvoje ljudi, a potragu smo morali prekinuti u dva ujutro, zbog pogoršanja vremena. Potraga je nastavljena u utorak ujutro, ali još nema traga avionu - objavila je policija Guernseya, drugog otoka po veličini u Kanalskom otočju.

Nantes odgodio utakmicu

Nantes je u srijedu trebao igrati protiv niželigaša Sannoisa, ali je odgodio utakmicu.

EMILIANO SALA Posljednja fotka igrača čiji je avion nestao par sati kasnije

U Cardiffu strahuju od najgoreg.

- Čuli smo uznemirujuće vijesti. Čekamo nove informacije, onda ćemo moći više reći. Zabrinuti smo za Emiliana Salu - rekao je predsjednik Cardiff Cityja Mehmet Dalman. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • f14 22.01.2019.

    Hoce Nantes vratit pare Cardiffu?

  • Netko_Iz_Mase_1 22.01.2019.

    kad je već ovako glup članak, nek se zna da je ovaj mostarac vrhunski trener i čudim se zašto je uzeo trenirat Nantes. Vaha ko da igra managera

  • riki1980 22.01.2019.

    koji zaključak...vaha ti si u šoku ko i moja pokojna baba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare