To je to što me zanima!

Vaha: Ugovor ništa ne znači, želio bih se vratiti u Francusku

Dinamov trener bi prema pisanju francuskog L'Equipea već na ljeto mogao napustiti 'modru' svlačionicu i vratiti se u Le Championnat. Priznao je kako mašta o povratku
Vidi originalni članak

Vidjet ćemo na kraju ove sezone što ću dalje. Potpisao sam u srpnju 2010. ugovor na dvije godine, no to ne znači baš ništa, rekao je u velikom intervjuu za francuski L'Equipe Vahid Halilhodžić. Dinamov trener na dobrom je putu s 'modrima' i na pragu je dvostruke krune, no doveden je zbog Lige prvaka ili u najmanju ruku Europske lige. I donedavno je pričao kako je Liga prvaka s Dinamom misija od koje neće odustati samo tako. Ipak, ako je suditi po razgovoru za L'Equipe, Vaha je već spakirao kofere i sprema se za povratak u Francusku.

- Želim se vratiti u Francusku. U srcu postoji želja da se vratim, ne želim da moja karijera u Francuskoj završi onim neuspjehom s PSG-om. Ne želim da me se pamti po tim lošim rezultatima - otkrio je Vaha i vjerojatno upalio alarm za uzbunu u Dinamu.

'Modri' stručnjak ljetos je odbio nekoliko ponuda i sjedo na maksimirsku vruću klupu. Istina, dobio je i astronomsku plaću, a i sam je otkrio da je odbio nekoliko reprezentativnih i klupskih ponuda tijekom tih pola godine u Dinamu. Sada postaje i jasno zašto je tako. Nudili su mu se sve klubovi koji se ne bore za vrh tablice.

- Želim klub koji igra Ligu prvaka. To bi bila glazba za moje uši, uzbuđuju me priče o povratku u Le Championnat - zaključio je razdragani bivši trener Lillea, Rennesa i PSG-a.

Na internetskoj stranici L'Equipea odmah je pokrenuta i anketa u kojoj su čitatelji mogli reći treba li se ili ne Vaha vratiti u Le Championnat. Zasad je 47% njih za povratak, a 46% protiv njegova preuzimanja nekog od klubova iz Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • volim_dinamo_široki_brijeg 04.03.2011.

    Uradi zasto si i doveden uvedi nas u Ligu prvaka pa tamo kakvi god bili iako meni nije toliko do te lige prvaka jer drugi su za klase prejaki koliko se danas u nogomet ulaže Dinamo je nažalost kap u moru i onda idi gdje hoćeš dovest nekog jeftinijeg da nastavi tvoj posao ali takav neprofesionalizam od tebe nisam očekivao posle svake uvrede isto si mako dijete ja odoh istrpi uvrede ko muško i vrati svima u nogometnom smislu

  • FC Sheffield Thursday 04.03.2011.

    ocekivano je to,mislio je da je ovo DINAMO iz 80.ih kad smo imali 40-45.000 protiv slobode,zelje....a ovo sad iljadu dusha i budalu mamica koji ne zeli dinamo nego za svoje dupe-slucaj calello/- nije vaha balkanac

  • sirok sor 04.03.2011.

    samo se cekalo da to kaze dugo je izdrzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare